Naar boven

Memobord van gaaspaneel

Memobord van gaaspaneel

Leuk voor binnen of voor buiten, handig om je spulletjes te organizen of gewoon als gave eyecatcher! 
Geef plantjes, keukenspullen, kantoorartikelen, mooie vondsten, kaartjes, posters of wat dan ook een mooi plekje in huis door ze op te hangen aan dit memo-/prikbord nieuwe stijl! Op deze manier hangen je spulletjes geordend bij elkaar waardoor het er niet rommelig uitziet, maar juist een heel gaaf effect heeft en het een kunstwerkje vormt aan je muur.

 
Memobord soorten 1
Hoe maak je het?

Neem een gaaspaneel van 180 x 90 cm. Wanneer je dit te groot vindt, kun je het paneel op maat zagen met een decoupeerzaag met daarin een ijzerzaagje. Met een (hand)ijzerzaagje kan het ook, maar kost meer tijd en energie. Vijl eventueel scherpe randjes bij met een ijzervijl. Desgewenst kun je het rek een leuke kleur geven (handig met KluSwijs spuitverf). 

Spulletjes ophangen gaat makkelijk met S-haakjes, kettinkjes of touw. 

Ga jij hem maken? Wij zijn erg benieuwd naar de resultaten. Deel jouw versie met #ikkluswijs.

In een handomdraai een ander kleurtje!
Je kunt ervoor kiezen het gaaspaneel eerst in een gaaf kleurtje te verven. Wil je het jezelf dan makkelijk maken? Kies voor verf uit een spuitbus. Kijk hier voor meer informatie over spuitbussen.
 
Memobord soorten 2
Mooi voor in de tuin

Bevestig het gaaspaneel aan je schutting en hang met behulp van haken en/of touw je planten op. Op die manier creer je in een mum van tijd een prachtig, groen kunstwerk. Ideaal ook wanneer je niet zo'n grote tuin hebt of voor bijvoorbeed op je balkon of dakterras.


Memobord soorten 3
Leuk in verschillende ruimtes

Met een memobord van gaaspaneel kun je alle kanten op! Leuk voor in de keuken om je kruidenplantjes aan op te hangen of je mooiste keukengerei. 

Ook op kantoor kan het een erg leuke manier zijn om al je kantoorartikelen mooi en overzichtelijk op te hangen. Niet alleen praktisch, ook nog eens erg leuk om te zien!


Resultaten met #ikkluswijs
Memobord instagram 1
#ikkluswijs

Wij zijn heel benieuwd naar jouw klusprojecten. Deel daarom jouw klusjes, leuke DIY's, inspiratie met #ikkluswijs.

Memobord instagram 2
#ikkluswijs

Deze foto van dit gave memobord van gaaspaneel kregen we opgestuurd. Heel erg leuk om op deze manier een collage te maken van al je mooie memories.

Memobord instagram 3
#ikkluswijs

Ook leuk; een memobord in de slaapkamer! Hang hier je mooiste kaartjes, posters of foto's op met leuke knijpertjes of klemmetjes.