Naar boven

Keramisch sanitair

(3) (3 artikelen)

Keramisch sanitair

KlusWijs heeft diverse soorten keramisch sanitair. Fonteinen, toiletpotten, wastafels en nog veel meer. 

Ons toiletassortiment

Sanitair toilet assortiment 1

Hangend toilet

Een hang-wc wordt met een speciaal frame achter de wand gemonteerd. Daar zitten ook het waterreservoir en de aan- en afvoerleidingen verstopt. De bedieningsknoppen zitten geïntegreerd in de wand.

Sanitair toilet assortiment 2

Staand toilet

Steeds meer ontwerpers en consumenten herontdekken het gemak en de charme van een staand toilet. Een staand toilet is verkrijgbaar in alle prijsklassen en in heel veel stijlen: van puur praktisch tot strak modern design.

Sanitair toilet assortiment 3

Staand toilet met reservoir

Bij ons in het assortiment vind je zowel duoblocks (waarbij toiletpot en waterreservoir één geheel vormen) als losse toiletpotten en waterreservoirs (spoelbakken).

 Voor elke wc-pot een passende bril!
Sanitair toilet toiletbrillen 1
Sanitair toilet toiletbrillen 2
Sanitair toilet toiletbrillen 3
Sanitair toilet toiletbrillen 4

 
Heb jij onze nieuwste folder al gezien? Je leest hem via de onderstaande button!

Bekijk de folder

 
 
Sanitair toilet spoelsysteem

Een waterbesparend reservoir en/of spoelsysteem

Tegenwoordig hebben alle toiletten een waterbesparend reservoir en/of spoelsysteem. Hierin zijn twee varianten te onderscheiden: een spoelbak met twee spoelknoppen (voor een kleine en grote spoeling) en een spoelbak met één spoelknop waarmee je de spoeling start én stopt. 
Sanitair toilet inbouwen 1
Sanitair toilet inbouwen 2

Toilet inbouwen

Wil je je toilet inbouwen? Met behulp van de Geberit inbouwplaat wordt dat een veel makkelijker klusje! Doordat de gaten hier al zijn afgetekend en uitgezaagd weet je precies op welke hoogte de aansluitingen moeten zitten.

 


Complete assortiment bekijken?

Ons complete assortiment toiletten kan je vinden in een van onze winkels. Jouw dichtstbijzijnde winkel kan je vinden via de onderstaande button!

Store locator
 


Meer badkamer en sanitair

Sanitair toilet assortiment 1

Sanitair installatiemateriaal

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van technisch sanitair, oftewel installatiemateriaal voor je sanitair. Denk aan verschillende soorten fittingen (tyleen-, knel-, soldeer- en Multi-fit fittingen), tapkranen, afvoer en sifons en wasmachinetoebehoren. We laten je hier een greep uit ons assortiment zien!

Installatiemateriaal
Sanitair toilet assortiment 2

Bad- en toiletaccessoires

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment sanitair accessoires, badmatten, douchegordijnen, bevestigingsmaterialen en anti-slip matten. Je vindt al onze badkameraccessoires via de button hieronder. Voor het complete assortiment kan je ook langskomen in een van onze winkels.

Alle accessoires
Sanitair toilet assortiment 3

Douches

Op zoek naar een douche? Wist je dat er veel verschillende soorten doucheoplossingen zijn? Zo kun je kiezen uit een inloop-, nis-, hoek-, vijfhoek-, kwartrond- of badwand douche en binnen die opties zijn weer verschillende mogelijkheden. Op die manier vind je altijd de perfecte douche voor jouw badkamer.

Bekijk onze douches