Naar boven

Uitvalschermen

In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. Je kunt een keuze maken uit verschillende types uitvalschermen in zowel semi-cassette en cassette-uitvoering. Veel opties zijn mogelijk zoals windvaste armen en diverse soorten bedieningen, zowel handmatig als elektrisch.Zonwering uitvalschermen Kreta
Uitvalscherm Kreta

Vraag in jouw dichtstbijzijnde winkel vrijblijvend een prijs op voor jouw gewenste maat en uitvoering.
 
Binnenvallend zonlicht kan de temperatuur weleens op laten lopen tot onaangename hoogtes. Dankzij de windvaste armen wordt het doek op spanning gehouden, zodat wind veel minder invloed heeft op het zonnescherm. Het zeer fraaie ontwerp, in combinatie met de vooruitstrevende techniek, zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Maatwerk uitvoering, incl. oogwindwerk en windvaste armen. Ook voor jou op maat gemaakt!

In vele maten, kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar.

Breedte: 250 cm t/m 550 cm
Uitval: 150, 200, 250, 300 cm

Standaard kleur omkasting en armen
Zilver geanodiseerd / Roomwit RAL 9001

Bediening
Handmatig (oogwindwerk en slingerstang)
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Doekkleuren
Collecties van Citel, Swela en Dickson

Volant
Optioneel
 
Techniek
Gesloten model Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan het pand.

Vormgeving
De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van de gevel. Met een uitvalscherm kun je ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van de woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. Je kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geef je het geheel een persoonlijk tintje.