Naar boven

Opberg

(3) (3 artikelen)
Maak van je huis een thuis! Bekijk hier ons assortiment meubels. Je vindt hier onder andere kasten, kasten op maat, bijzettafels, krukjes, bureaus en speelgoedkisten.
Kies een categorie
Koop je meubels en accessoires online bij KlusWijs

Online vind je ons uitgebreide assortiment meubels en woonaccessoires van het merk Woood. Ook kun je bij KlusWijs terecht voor al je meubel op maat wensen. We nodigen je graag uit in één van onze winkels om jouw wensen te bespreken voor een kast of ander meubel op maat. 

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een bureau?

Op het moment dat je een bureau koopt is het belangrijk dat je op een aantal dingen let. Hiermee wordt het woud aan aanbod iets overzichtelijker. Het eerste aandachtspunt is het gebruik. Als je jouw bureau weinig gebruikt dan is de keuze voor een bureau dat mooier is logisch, als je een bureau echter wat vaker gaat gebruiken dan kan je misschien beter kiezen voor een wat groter bureau zodat je altijd genoeg ruimte hebt. 

Dit brengt ons op het tweede punt: formaat. Het spreekt voor zich dat als je een grotere ruimte hebt waar je het bureau kan plaatsen een groter bureau dan ook de voorkeur heeft. Hiertoe behoort ook de hoogte van het bureau. Dit is vooral belangrijk bij bureaus die niet verstelbaar zijn. Anders is het gewoon een kwestie van het bureau bijstellen. Maar dit is een zeer belangrijk punt omdat een niet goed afgesteld bureau tot rug - en nekklachten kan leiden. Het bureau heeft de juiste afstellingen als je jouw schouders een beetje kan laten afhangen en je ellebogen op het werkblad van het bureau kwijt kan. Ten slotte moet je kijken of het bureau diep genoeg is. Het is vervelend als je bureau niet diep genoeg is en je hierdoor niet te dicht op je beeldscherm zit.