Onze producten

Onze ervaren specialisten helpen bij jouw klus!

In onze winkels werken vakmensen die jou graag helpen met deskundig advies. Daarnaast hebben onze winkels een eigen klussendienst die allerlei klussen uit handen kunnen nemen. Of het nou gaat om het plaatsen van een kastenwand, het afhangen van een nieuwe buitendeur of inmeten van nieuwe raamdecoratie. Wij zijn jouw persoonlijke expert!

Onze services
Kom naar KlusWijs

KlusWijs heeft een breed assortiment aan materialen, gereedschappen en accessoires voor bijna elke klus. Of je nu op zoek bent naar verf, hout, bouwmaterialen, sanitair, tuinartikelen of elektrisch gereedschap, bij KlusWijs vind je alles wat je nodig hebt

Vind jouw winkel
Populaire categorieën

Uitgelicht

Dit is waarom je voor KlusWijs kiest!

Ruim bevoorrade winkels,
met voldoende parkeergelegenheid

Vakmensen met ervaring en kennis
die altijd voor je klaar staan

Profiteer altijd van extra voordeel
met een KlusPas!

Hoogwaardig gereedschap van bekende A-merken, waar je écht lekker mee werkt

KlusWijs

KlusWijs is de jongste doe-het-zelf-keten van Nederland. Het uitgangspunt: hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en voor wie wil een enorme dosis kennis en informatie van onze ondernemers. Bijzonder hieraan is dat we mee kunnen gaan met het prijsniveau van de grote Nederlandse en Europese bouwmarkten maar dan wel mét het assortiment en de kennis van de specialisten. Niet alleen een winkel waar je even gaat halen wat je nodig hebt, maar waar je ook terecht kunt voor al je klusvragen of als je een klus uit handen wil geven. Onze ondernemers hebben een zeer lange historie met hun vestiging en een trouwe band met hun consumenten. Vakkennis en service staan hoog in het vaandel. Met de inrichting van de winkel onderscheiden wij ons doordat we hebben gekeken naar hoe jij als bezoeker het liefst door de winkel loopt. Een overzichtelijke winkel met duidelijke navigatie. Wij kunnen desgewenst de klus van A tot Z voor jou uitvoeren. Wil je een kast op maat, een zonnescherm, behang op de muur of je truck geverfd hebben? Hoe gek je het ook bedenkt, wij helpen je graag!