Naar boven

Buiten- en garagebeveiliging

De deur is misschien wel het meest voor de hand liggende inbraakpunt. Met name de achterdeur is vaak uit het zicht van de buren waardoor inbrekers meer tijd hebben om binnen te komen.
 
 
Buiten en garagebeveiliging deur

Deur beveiligen

Het goed beveiligen van je deuren betekent eigenlijk het zo lang mogelijk maken van de tijd die een inbreker nodig heeft om binnen te komen, waardoor het risico om gepakt te worden toeneemt.

Wij hebben de belangrijkste inbraakwering voor deuren opgesomd. Onderstaande punten komen overeen met de punten in de afbeelding rechts.

Kierstandhouder (1)

Met een kierstandhouder kun je zonder de deur volledig te openen eerst kijken wie er voor de deur staat. Kierstandhouders zijn er in verschillende soorten. Wij adviseren om er altijd voor een te kiezen met een SKG-keurmerk. Meer weten over SKG-keurmerken? Lees hierover via de onderstaande button!


SKG-keurmerk
Veiligheidsslot (2)

Het slot is natuurlijk de hoofdbeveiliging van de deur. Een veiligheidsslot is steviger en daardoor moeilijker te forceren. Gebruiken in combinatie met een veilige profielcilinder. Hier lees je ons klusadsvies hoe je een veiligheidsslot met los cilinder vervangt? Via onderstaande button lees je hoe je een oplegslot met vast cilinder monteert.

Oplegslot met vast cilinder monteren
Secustrips (3)

Speciaal om inbraak met de koevoet te weren is de Secustrip ontwikkeld. Door deze strip te bevestigen past de koevoet niet meer tussen de deur en kan er geen hefboom worden gecreëerd.
Je leest via de button hieronder hoe je secustrips monteert.Secustrips monteren
 
 

Buiten en garagebeveiliging soorten pennenslot

4. Pennenslot

Een pennenslot naast het gewone slot maakt de deur minder wrikbaar, simpelweg omdat het als bijzetslot werkt en hierdoor er in principe gewoon twee sloten in de deur zitten. Hierdoor wordt het moelijker om bijvoorbeeld een koevoet tusen de deur te zetten.


 
Buiten en garagebeveiliging garage

Garage en tuin

De spullen in de garage en tuin zijn vaak onbewaakt en daardoor een relatief veilige plek voor inbrekers om in te breken. Een goede beveiliging van de tuin hindert daarnaast ook de inbreker bij het binnentreden van het huis. Wij zetten de belangrijkste beveiliging voor buiten de woning op een rijtje.


 

(Dummy) Camera (5)

Of je nou een echte of een neppe camera zoekt, bij KlusWijs ben je op het goede adres. Het aanbod verschilt per winkel. Informeer bij jouw winkel wat de mogelijkheden zijn.

Sensoren (6)

Met een sensor kun je ervoor zorgen dat automatisch de verlichting inschakelt als er een raam of deur geopend wordt. Denk hierbij ook aan het tuinhek of de garagedeur.

Bewegingsmelders (7)

De verlichting inschakelen kan ook al voordat er uberhaupt een deur of raam geopend is. Door licht te creëren bij beweging wordt het risico voor de inbreker om betrapt of herkend te worden vergroot.

Bestel hier
 
 
 

Meer beveiliging
Meer weten over buitenbeveiliging? Neem dan ook een kijkje naar ons assortiment raambeveilging en zorg ervoor dat alle inbrekers buiten de deur blijven.

Assortiment

Bekijk ons complete beveiligingsassortiment hier. Van beveiligingscamera's tot kluizen en van raambomen tot bewegingsensoren. Je vind het allemaal bij KlusWijs.

Naar het assortiment

Vind een winkel

Wil je de producten liever nog even bekijken? Dat kan! Via onderstaande button kan jij jouw dichtstbijzijnde winkel vinden. Onze collega's helpen je graag met het veilig maken van jouw huis.

Store locator

Folder

Eens in de twee weken valt hij weer op de mat. De KlusWijs folder! Je kan hem ook bekijken op onze website. Via onderstaande button kan jij meteen bladeren tussen alle aanbiedingen.

Bekijk hier de folder