Naar boven

Veiligheid in huis

(15) (15 artikelen)
Een belangrijk onderwerp: veiligheid. Veiligheid is voor ons op meerdere gebieden een belangrijk onderdeel. Zo is het belangrijk dat je (vooral bij grote klussen) denkt aan je persoonlijke bescherming in de vorm van de juiste kleding, schoenen en mondkapjes. Daarnaast vallen onder veiligheid ook productengroepen als kinderveiligheid (denk aan traphekjes etc.), kluizen, elektronische en mechanische beveiliging van je huis, brandpreventie en senioren veiligheid. In al deze categorieën hebben wij meerdere producten beschikbaar om die veiligheid te bewerkstelligen.
Kies een categorie
Sorteren
Masterlock Kluis, met sleutel, medium Favorieten Masterlock Kluis, met sleutel, medium 93.59
Meer info
Toevoegen
Masterlock Kluis, digitaal combinatie slot, groot Favorieten Masterlock Kluis, digitaal combinatie slot, groot 139.99
Meer info
Toevoegen
Traphek Jules metaal wit Favorieten Traphek Jules metaal wit 49.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock Sleutelkast met Fotoframe Favorieten Masterlock Sleutelkast met Fotoframe 18.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock Documentenkluis, brandwerend, klein Favorieten Masterlock Documentenkluis, brandwerend, klein 64.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock sleutelkastje, 25 hangers Favorieten Masterlock sleutelkastje, 25 hangers 40.99
Meer info
Toevoegen
Traphek Elise metaal wit Favorieten Traphek Elise metaal wit 93.89
Meer info
Toevoegen
Masterlock mobiele kluis Favorieten Masterlock mobiele kluis 39.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock draagbare digitale kluis met kabel Favorieten Masterlock draagbare digitale kluis met kabel 59.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock geldkist met tray en handvat Favorieten Masterlock geldkist met tray en handvat 29.99
Meer info
Toevoegen
Rol Anti Slip Tape 50mmx3Mtr semi transparant Favorieten Rol Anti Slip Tape 50mmx3Mtr semi transparant 14.79
Meer info
Toevoegen
Veiligheidshaakje 65Mm Per 2 Favorieten Veiligheidshaakje 65Mm Per 2 4.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock geldkist met tray en handvat Favorieten Masterlock geldkist met tray en handvat 44.99
Meer info
Toevoegen
Rol Anti Slip Tape 50mmx3Mtr Zwart/Geel Favorieten Rol Anti Slip Tape 50mmx3Mtr Zwart/Geel 14.79
Meer info
Toevoegen
Rol Anti Slip Tape 50mmx3Mtr Zwart Favorieten Rol Anti Slip Tape 50mmx3Mtr Zwart 14.79
Meer info
Toevoegen
Beveiliging in huis tijdklok

Tijdsklokken

Laat als je bijvoorbeeld op vakantie gaat voor een langere tijd een bewoonde indruk achter. Dit kun je doen door gebruik te maken van tijdklokken die inschakelen als het donker wordt. Deze zijn zowel voor de verlichting buiten als binnen toe te passen.

Nog meer voordelen van tijdsklokken

Behalve dat tijdsklokken een bewoonde indruk achterlaten en hierdoor inbrekers afschrikken hebben ze nog een groot voordeel. Ze kunnen je namelijk helpen met het besparen van geld op je energierekening. Daarnaast is het ook een stukje gemak. Je hoeft niet meer na te denken of je de televisie of de lampen hebt aan- of uitgedaan want dat doet de tijdsklok voor je. Gemak, besparing en veiligheid zijn dus de voordelen die je krijgt bij het aanschaffen van een tijdsklok!Kluizen

Bewaar al jouw spullen veilig in een kluis. Mocht er dan een ongewenste gast je huis binnen komen dan zijn in ieder geval je contanten, sieraden en waardevolle papieren veilig opgeborgen.

Bekijk hier alle kluizen

Waaronder in ons assortiment

Woonhuisbeveiliging Kluizen Torino

Masterlock Kluis, met sleutel, medium


Zoek jij een plek om je paspoort, belangrijke papieren of kleine elektronica veilig op te slaan? Dan is deze Masterlock kluis ideaal. Deze kluis is gemaakt van massief staal en heeft 2 stalen live-vergrendelingsbouten en een verborgen scharnier voor meer beveiliging tegen aanvallen en pogingen tot openbreken. Het slot heeft 6 klavieren en wordt geleverd met 2 sleutels. De bodem van de kluis is bekleed, ook zitten er benodigdheden bij om de kluis te kunnen vastzetten.

Bestel hier!
Woonhuisbeveiliging Kluizen Sistec

Masterlock Kluis, digitaal combinatie slot, groot


Heb jij nog belangrijke papieren die je wilt opbergen? Deze Masterlock kluizen is gemaakt van massief staal en heeft 2 stalen live-vergrendelingsbouten en een verborgen scharnier voor meer beveiliging tegen aanvallen en pogingen tot openbreken. De bodem van de kluis is bekleed en bij deze kluis krijg je ook de benodigdheden meegeleverd om de kluis vast te zetten.Bestel hier!
Woonhuisbeveiliging Kluizen Salvus Ravenna

Masterlock Documentenkluis, brandwerend, klein


Deze documentenkluis van Masterlock is ideaal voor het opbergen van chequeboeken, foto's, kleine elektronica, opslagapparaten en USB-sticks. De kluis is gemaakt van massief staal en is daarnaast ook nog eens UL en ETL gecertificeerd om 30 minuten brandwerend te zijn voor documenten, officiële papieren en digitale artikelen (cd, USB-sticks) tot 843°C. De documentenkist kan je gemakkelijk meenemen dankzij het draaghendel.


Bestel hier!

Beveiliging in huis alarm

Alarmsystemen

Mocht een inbreker toch zijn binnen gekomen, dan biedt een alarmsyteem de ultieme uitkomst. Ze kunnen werken op beweging of bijvoorbeeld glasbreuk en geven een luid signaal af wanneer er iets gedetecteerd wordt. Genoeg om zelf van wakker te worden of de inbreker af te schrikken.
Het is natuurlijk belangrijk dat je niet alleen binnen alles goed beveiligd hebt. Kijk ook eens naar de beveiliging van je ramen en deuren.
Waar moet je op letten bij het kopen van een alarmsysteem?

Het eerste waar je op moet letten bij het kopen van een alarmsysteem is het aantal detectoren dat je bij je alarmsysteem koopt. Het is belangrijk dat alle ramen en deuren waardoor inbrekers binnen kunnen komen voorzien zijn van een een detector. Ook moet je letten op de verschillende soorten sensoren waaruit je kan kiezen. Zo kan je kiezen tussen magneetcontacten, glasbreuksensoren en uiteraard ook de "reguliere" bewegingsmelders. 

Ten slotte is het natuurlijk ook heel belangrijk dat het alarmsysteem gemakkelijk te bedienen is voor iedereen die hier gebruik van moet gaan maken. Wij adviseren de zeer complexe alarmsystemen te mijden. Hoe gemakkelijker, hoe beter als het gaat om alarmsystemen.

Wil je meer informatie over alarmsystemen? Kom dan langs in een van onze winkels. Een van onze beveiligingsexperts helpt je graag verder.

Vind een winkel

Beveiligingsadviezen

Anti-inbraakstrip

Een anti-inbraakstrip is niet lastig om te monteren, je moet alleen even weten waar je op moet letten. De drie dingen waar je rekening moet houden lees je in dit klusadvies.Lees het klusadvies

Cilinder monteren

Is het cilinder van je slot stuk? Of heb je net een nieuw huis gekocht en wil je zeker weten dat de vorige eigenaar niet bij jou naar binnen kan? Wij leggen je hier uit hoe jij een cilinder uit je slot kan halen en een nieuw cilinder in je slot kan zetten.

Naar het klusadvies

Vast slot monteren

Het monteren van een nieuw slot is niet heel erg moeilijk, zeker niet als je nieuwe cilinderslot dezelfde afmetingen heeft als je oude cilinderslot.Hoe monteer ik een slot?

Assortiment

Bekijk ons complete beveiligingsassortiment hier. Van beveiligingscamera's tot kluizen en van raambomen tot bewegingsensoren. Je vind het allemaal bij KlusWijs.

Naar het assortiment

Vind een winkel

Wil je de producten liever nog even bekijken? Dat kan! Via onderstaande button kan jij jouw dichtstbijzijnde winkel vinden. Onze collega's helpen je graag met het veilig maken van jouw huis.

Store locator

Folder

Eens in de twee weken valt hij weer op de mat. De KlusWijs folder! Je kan hem ook bekijken op onze website. Via onderstaande button kan jij meteen bladeren tussen alle aanbiedingen.

Bekijk hier de folder