Naar boven

Airco's en luchtkoelers

(0) (0 artikelen)
Een optimaal klimaat in huis kenmerkt zich door een aangename temperatuur, de juiste luchtvochtigheid en een zuivere lucht. Dit in combinatie met een aangename geur, circulatie en zuurstofgehalte. Het productgamma van KlusWijs omvat producten voor het verwarmen, koelen, ontvochtigen, bevochtigen en het reinigen van lucht. Op deze pagina lees je meer over onze airco's en luchtkoelers.

Kom langs in een van onze winkels voor ons complete assortiment airco's en luchtkoelers!

Airco's en luchtkoelers

 
Klimaatbeheersing soorten 1

Mobiele airco's

Voor een onmiddellijk resultaat hartje zomer biedt een mobile airconditioner uitkomst. Stekker in het stopcontact, afvoerslagn naar buiten, gewenste temperatuur instellen en klaar. Bijkomend voordeel is dat de unit eenvoudig in een andere ruimte kan worden geplaatst waar verkoeling nodig is. Het Qlima Cooldown-systeem versterkt het koeleffect en zorgt voor een lager energieverbruik. Via de afvoerslang wordt naast warme lucht direct het teveel aan vocht afgevoerd.

 
Klimaatbeheersing soorten 2

Split-unit airco's

Deze fraaie airco's zijn uitgerust met een WiFi-module. Via de speciale app kun je de airco op afstand bedienen met je smartphone of tablet. Zo kom je thuis in een lekker koel huis of kun je de airco in de kinderkamer of afstand uitschakelen. 

Dankzij de ingebouwde warmtepomp kun je ook energiezuinig verwarmen. De airco is verder uitgerust met een verfijnd filtersysteem tegen bacteriën, huisstofmijt en schimmels. De modellen werken bijzonder energiezuinig, dankzij het Inverter-systeem. Installatie is eenvoudig dankzij 4 meter voorgemonteerde leidingen. 

(Deze informatie gaat over de Qlima SC37 serie).

 

Welke airco heb je nodig?


Een goed werkende airco is afgestemd op de ruimte waarin deze geplaatst is. Bekijk ons klusadvies airco stappenplan, bereken de capaciteit en kies daarna een type.
 
Klimaatbeheersing soorten 3

Luchtkoelers

Heerlijke verkoeling tijdens warme dagen. De werking is eenvoudig. Vul het grote reservoir met water en het apparaat biedt verkoeling doo reen combinatie van ventilatie en verdamping. 

In tegenstelling tot een ventilator brengt een luchtkoeler de temperatuur daadwerkelijk omlaag. Het vermogen is niet vergelijkbaar met een mobiele airco, maar ben je op zoek naar een energiezuinige en goedkope oplossing zonder afvoer naar buiten? Dan is zo'n luchtkoeler een goede keuze!