Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Vloeren

Je hebt nogal wat opties om uit te kiezen als je op zoek bent naar een nieuwe vloer. We laten je hier een paar opties zien en nodigen je graag uit in de winkel om je te informeren je over de voor- en nadelen van elk type vloer. Zo krijg je de vloer die past bij jouw stijl en woonwensen.

Binnenleven vloeren
Een vloer kiezen

Een vloer kiezen is niet makkelijk. Kies maar eens uit laminaat, vinyl, pvc, houten topdekvloeren, tapijt, matten en karpetten. Dat zijn nogal wat opties! Je wil dat de vloer past bij jouw woonstijl, maar ook bij jouw woonsituatie. Elke vloer heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. We laten je hieronder een greep uit ons assortiment vloeren zien en informeren je in de winkel graag verder over welke type vloer het beste past bij jou!

Laminaat, vinyl, pvc, houten topdekvloeren, tapijt

Laminaat

Makkelijk te leggen, verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en onderhoudsvriendelijk.

Koop online!
Vinylvloer
Vinyl

Een veelzijdig product. Vinyl isoleert goed, maakt gemakkelijk schoon en is verkrijgbaar in veel verschillende dessins.

PVCvloer
PVC

Je ziet deze vloeren steeds vaker. Een duurzame en sterke vloer die zorgt voor minder geluidsoverlast dan bijvoorbeeld laminaat.

Lees meer
Houtenvloeren
Houten topdekvloeren

Houten vloeren vergen iets meer onderhoud, maar zijn ideaal voor liefhebbers van een vloer met een warme, natuurlijke uitstraling.

Tapijt
Tapijt

Een comfortabel en behaaglijk gevoel, dat geeft een ruimte waar tapijt ligt. Tapijt straalt niet alleen warmte en sfeer uit, maar is ook geluiddempend, warmte-isolerend en energiebesparend. Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat er 50% minder fijne stofdeeltjes rondzwerven in ruimtes met zachte vloerbedekking dan in ruimtes met een harde vloer? Bij ons vin dje d emooiste tapijten in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren van de merken Desso, Bonaparte en Parade. 

Let op: ons assortiment tapijt is uitsluitend verkrijgbaar bij onze KW Wonen en Extra vestigingen.

Trapbekleding

Heb je weleens nagedacht over het bekleden van je trap? Een ideale manier om je trap een compleet andere look te geven, passend bij de rest van je interieur.

 
Afwerking
Een mooie houten, laminaat of PVC vloer wil je natuurlijk wel mooi afwerken; dat betekent plinten leggen! Je kunt kiezen voor een plakplint; deze knip je handig met een laminaatschaar op de juiste maat.
Karpetten & vloerkleden
Van modern tot klassiek 

Van Sisal karpetten tot vintage patchwork vloerkleden. 


Karpet op maat gemaakt

Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar eigen wens te maken, dus aan te passen aan elke ruimte!
Speel met de afmeting, de kleur van het tapijt en de verschillende soorten en kleuren afwerkingen.

Op zoek naar een mooi
en sfeervol karpet?

Wij bieden je een breed assortiment stijlvolle design karpetten van hoge kwaliteit en van verschillende bekende merken. Moderne vloerkleden passend bij de laatste trends op woongebied.


Matten
Kokosmatten

Bij ons vind je een uitgebreide collectie kokosmatten.

Schoonloopmatten

Binnen dit assortiment vind je bijvoorbeeld de ‘Cleanscrape’, een mooie en goede kwaliteit schoonloopmat met schraapvezel. We laten je een kleine greep uit ons assortiment zien. Kom vooral langs in de winkel voor het volledige assortiment.

In alle maten

Al onze matten zijn verkrijgbaar in alle maten, want we snijden ze van de rol. Dat betekent een mat van plint tot plint.