Naar boven

Cement en kant en klaar mortels

(9) (9 artikelen)


Een greep uit ons assortiment bouwmaterialen:

Je vindt bij ons alles op het gebied van bouwstoffen. Denk bijvoorbeeld aan: afdichtingspoeder, behangwisselgrondering, betontakt, -mortel, blokkenlijm, bouw- en tegellijm, cement, geelband, gipsplaten, metselmortel, isokontakt en kalkpoeder. Een aantal van onze producten laten we op deze pagina zien. Maar aangezien dit assortiment te groot is om hier helemaal te laten zien, nodigen we je graag uit in de winkel voor ons volledige aanbod.

Bouw bouwmaterialen assortiment1
Bouw bouwmaterialen assortiment 2
Bouw bouwmaterialen assortiment 3
Bouw bouwmaterialen assortiment 4

Bouwmaterialen gekocht maar geen idee waar je moet beginnen bij jouw klus? Geen zorgen! Met onze klusadviezen weten wij zeker dat jij jouw klus tot een goed einde gaat brengen. Lees hier bijvoorbeeld hoe je moet metselen, plamuren en zelfs hoe je een dak moet repareren. Bekijk ook de rest van ons bouw-assortiment.

Betontakt

Betokontakt is een voorstrijk die de verbinding vormt tussen de ondergrond en de aan te brengen gipspleister. Je kunt Betokontakt gebruiken voor gladde en zwak of niet zuigende ondergronden. Met Betokontakt kun je minerale ondergronden binnenshuis voorbehandelen. Zo zorg je voor een goede hechting van pleisters op ondergronden, zoals beton, die door hun grote dichtheid en gering zuigvermogen niet direct geschikt zijn voor bepleistering. Betokontakt optimaliseert dus de hechting.

 

Betonmortel

Betonmortels zijn mortels die geschikt zijn voor het maken kleine fundamenten, vloeren of terrassen met een minimale laagdikte van 40 millimeter. Je maakt de betonmortel aan door het mortel in water te strooien en dit te mengen. Bij KlusWijs worden onder andere de betonmortels van Knauf verkocht. Deze mortels zijn weers - en vochtsbestendig.


Conni S

Knauf Conni S is een gebruiksklare, pasteuze gevelpleister op siliconenharsbasis met het uiterlijk van een structuurpleister. Conni S is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en in vier verschillende structuren (korrelgroottes 1,0 – 1,5- 2,- en 3,0 mm). Zo kun je de buitenmuur helemaal aan laten sluiten bij de smaak en wensen van jouw klant.
Conni S is waterafstotend en heeft een sterk zelfreinigende werking. Dat betekent dat de pleister niet vuil wordt, de gevel langer mooi blijft en zeer onderhousdvriendelijk is. Tot slot is Conni S dankzij de pasteuze vorm snel en gemakkelijk te verwerken.


Snelband

Snelband is een gipspleister met een zeer korte afbindtijd. Daardoor is hij zeer geschikt voor het stellen hoekprofielen en het repareren van grote oneffenheden in de ondergrond. Dankzij toepassing van Snelband, kun je snel met je eigenlijke pleisterwerk starten.


Stuc-primer

Stuc-Primer is een zuigkrachtregulerende voorstrijk. Je gebruikt deze voorstrijk op sterk of onregelmatig zuigende ondergronden, zoals bijvoorbeeld metselwerk. Zo voorkom je dat de gipspleister verbrandt (verpoedert). Knauf Stuc-Primer kan zowel verdund als onverdund aangebracht worden.