Naar boven

Douche wanden en douche bakken

(0) (0 artikelen)

Op zoek naar een complete douche, douchewand, douchebak of andere douchebenodigdheden? Deze producten zijn (nog) niet online te koop, maar in één van onze winkels helpen we je graag!

Wist je dat er veel verschillende soorten doucheoplossingen zijn? Zo kun je kiezen uit een inloop-, nis-, hoek-, vijfhoek-, kwartrond- of badwand douche en binnen die opties zijn weer verschillende mogelijkheden. Op die manier vind je altijd de perfecte douche voor jouw badkamer.Sanitair douches header

De beste producten voor de beste prijs

Je vindt bij ons verschillende doucheoplossingen vanuit vele prijscategorieën; van instapniveau tot professioneel. Onze inkopers zoeken over de hele wereld het assortiment bij elkaar. Hierdoor weten wij waar de beste producten voor de beste prijs te koop zijn. Zo zorgt KlusWijs ervoor dat je voor kwalitatief goede spullen nooit teveel betaalt. Hier laten we slechts een greep zien uit ons assortiment. Voor ons complete aanbod, nodigen we je graag uit in de winkel. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor advies. Wil jij je badkamer renoveren? Vraag onze klussendienst mee te denken en wil je de klus uit handen geven, dan kan dat natuurlijk ook!


Inloopdouches

Sanitair douches inloopdouche A1-1

Voorbeeld: Inloopdouche A1

De volledig profielloze serie 'I AM' is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuintes in de muren of het plafond opvangen. Deze A1 inloopdouche bestaat uit een wand met een vast deel op 90 graden. Het is een bijzonder transparante inloopdouche die nét even wat meer water in de doucheruimte houdt. Wat deze douche écht bijzonder maakt, is de unieke matzwarte afwerking. Zo breng je een unieke sfeer in je badkamer. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM Inloopdouches van het type A1 zijn als beschikbaar in 900, 1000 en 1200 mm. Het vaste deel is 300 mm. Deze inloopdouche is tevens beschikbaar in een luxueuze zilver hoogglans afwerking en in een stoere RVS uitstraling.

Sanitair douches inloopdouche A1-2

Verschillende soorten inloopdouches

Er zijn verschillende soorten inloopdouches mogelijk; zie bovenstaande afbeelding. Van boven naar beneden zie je:

 • Inloopdouche met gebogen wand
 • Inloop A1
 • Inloop A3
 • Inloop E3


Nisdouche
Sanitair douches nisdouche 1

Voorbeeld: Swingdeur voor nis

Deze swingdeur uit de serie Impact oogt transparant en ruimtelijk en is stijlvol tot in het kleinste detail. Deze draaideur voor plaatsing in een nis is een fraaie aanvulling in iedere badkamer. Maar wat Impact écht bijzonder maakt, is zijn robuuste bouw. Een Impact staat als een huis. Iedere Impact is uitgevoerd met maar liefst 8mm dik veiligheidsglas en gemaakt van de beste materialen, zoals RVS en messing. En dat voel je. Een draaideur voor plaatsing in een nis in de serie Impact is ook verkrijgbaar in 100 cm.
Sanitair douches nisdouche 2

Verschillende nisdouches

Op de afbeelding hiernaast zie je (van boven naar beneden) de volgende nisdouches:

 • Swingdeur voor nis
 • Swingdeur met vast deel voor nis
 • Pendeldeur voor nis
 • Vouwdeur voor nis
 • Schuifdeur voor nis

Hoekdouche

Sanitair douches hoekdouche 1

Voorbeeld: draaideur met zijwand

De Compact draaideur met zijwand is een solide douchecabine met een moderne uitstraling. Er is veel aandacht geschonken aan de details; zo zijn schroeven waar mogelijk onzichtbaar weggewerkt. Dat is mooi én makkelijk in het onderhoud. De strakke vormgeving zonder onnodige randjes maken dit een minimalistische en tegelijkertijd duurzame douchecabine. De deur draait niet direct op de muur, maar iets er vanaf. En dat is wel zo handig als je rekening moet houden met bijvoorbeeld een radiator of raamkozijn. De cabine is met de deur links en met de deur rechts te monteren.

Sanitair douches hoekdouche 2

Verschillende hoekdouches

Op de afbeelding hierboven zie je (van boven naar beneden) de volgende hoekdouche-mogelijkheden:

 1. Swingdeur in combinatie met zijwand
 2. Swingdeur met vast deel in combinatie zijwand
 3. Pendeldeur in combinatie met zijwand
 4. Vouwdeur in combinatie met zijwand
 5. Schuifdeur in combinatie met zijwand
 6. 2-delige hoekinstap
 7. 4-delige hoekinstap
 8. 6-delige hoekinstap schuif

Vijfhoekdouche

Sanitair douches vijfhoekdouche 1
Voorbeeld: 4-delige vijfhoek

De 205 serie staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk karakter, het vergemakkelijkt ook het onderhoud.

 • Wil je extra schoonmaakgemak? Kies dan voor antikalk behandeld veiligheidsglas. Kalk krijgt dan geen kans meer.
 • Ook ná de installatie is de cabine nog af te stellen. Zo ben je zeker van een douche oplossing die staat als een huis.
 • Alle deuren zijn uitgevoerd met een autoclose systeem. De deuren sluiten hierdoor vanzelf.
 • Met een standaardhoogte van 195 cm ook ideaal voor plaatsing op de vloer. De inloopdouches zijn zelfs 200 cm hoog!
Sanitair douches vijfhoekdouche 2

Verschillende soorten vijfhoekdouches

Op de afbeelding hierboven zie je (van boven naar beneden) de volgende vijfhoekdouche-mogelijkheden:

 • 3-delige vijfhoek
 • 4-delige vijfhoek

Kwartronddouche

Sanitair douches kwartronddouche 1

Voorbeeld: 4-delige kwartrond swing

Een 4-delige hoekinstap douchecabine is een heel ruime oplossing. De twee openslaande deuren geven een brede instap en het minimalistische ontwerp met veel glas zorgt ervoor dat hij ook ruimtelijk oogt. Deze hoogwaardige douchecabine is helemaal aan te passen naar jouw stijl! Standaard geleverd met stijlvolle chromen en modern witte kleuraccenten in de scharnieren en handgreep. Jij kiest wat het beste aansluit bij jouw wensen. Met een hoogte van 1950mm te plaatsen op een douchebak van Get Wet, een dorpel van Get Wet of direct op de badkamervloer. Houd het water waar het hoort: Magneetprofielen en een dorpel zorgen voor een goede waterafdichting.

Sanitair douches kwartronddouche 2

Verschillende soorten kwartronddouches

Op de afbeelding hierboven zie je (van boven naar beneden) de volgende kwartronddouche-mogelijkheden:

 • 2-delige kwartrond swing
 • 4-delige kwartrond swing
 • 4-delige kwartrond schuif
 • 6-delige kwartrond schuif

Badwanddouche

Sanitair douches badwanddouche 1

Voorbeeld: 1-delige badwand

De 105-badwand is hét betaalbare alternatief dat helemaal past in de moderne badkamer. Het profielarme ontwerp met een chromen uitstraling en het heldere veiligheidsglas van maar liefst 6 mm dikte, zorgen voor een wand die perfect opgaat in zijn omgeving. De 105 badwand is ook beschikbaar met een modern wit patroon op het glas, geinspireerd op een rietveld. Het patroon zorgt er voor dat je deels aan het zicht wordt onttrokken. Het glaspaneel scharniert naar binnen én naar buiten toe, wat voor groot schoonmaakgemak zorgt.
De voordelen op een rij:

 • 6 mm veiligheidsglas met een hoogte van 1400 mm
 • breedte 700 mm
 • profiel in de kleur chroom
 • helder glas of met modern patroon
 • 20 mm verstelbaarheid in het muurprofiel
 • scharniert naar binnen én naar buiten.
Sanitair douches badwanddouche 2

Verschillende badwanddouches

Op de afbeelding hierboven zie je (van boven naar beneden) de volgende badwanddouche-mogelijkheden:

 • 1-delige badwand
 • 2-delige badwandMeer sanitair

Folder

Onze folder is uit! We hebben weer heel veel scherpe aanbiedingen. Je leest onze folder via de button hieronder.


Lees de folder

Sanitair assortiment

Bekijk ons complete sanitair assortiment via de button hieronder. Van kranen tot douches en van installatiemateriaal tot tegels.

Bekijk ons assortiment

Sanitair advies

Al het klusadvies wat jij nodig hebt op het gebied van sanitair vind je hier. Het aansluiten van radiator tot het betegelen van je muur.

Alle sanitair adviezen