Naar boven

Klusadvies | KlusWijs

In onze winkels werken echte vakmensen die je graag helpen met deskundig advies of desgewenst de klus voor je uitvoeren. Ook online voorzien we je graag van de nodige klusadviezen. Met behulp van stappenplannen, instructievideo's en afbeeldingen laten wij je graag zien en ontdekken dat veel klussen makkelijk zelf uit te voeren zijn!

Zelf aan de slag!

De top 5 favoriete klussen van KlusWijs

Bekijk hieronder de meest favoriete klussen. Laat je informeren, inspireren, ontdek wat er mogelijk is en ga zelf aan de slag!

Welk boortje gebruiken?

Welk boortje gebruiken?

Welk boortje kun je het beste gebruiken voor de klus? Het is een veelgehoorde vraag en wij helpen je graag! Lees ons advies en laat je informeren!

Welke boor, waarvoor?
Hoe moet ik beitsen?

Hoe moet ik beitsen?

Wat is het verschil tussen beits en lak? En wat is de beste manier om te beitsen? Lees het klusadvies en krijg antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Lees hier ons klusadvies!

Welke zaag moet ik gebruiken?

Welke zaag kun je het beste gebruiken voor welke klus? Lees in ons klusadvies meer over alle typen zagen, soorten vertandingen en hun effect en het zagen in hout, kunststof en/of metaal.

Laat je informeren!

Pluggen

Pluggen

Het uitkiezen van de goede plug is altijd een lastig karwei. De keuze is namelijk reuze! Wij gaan je helpen met het uitzoeken van de meest geschikte pluggen, waardoor jij zeker weet wat je nodig hebt om je favoriete schilderij op te hangen!

Welke plug voor welke klus?
Hoe moet ik kitten?

Hoe moet ik kitten?

Er wordt vaak, ten onrechte, gedacht dat het aanbrengen van kit een moeilijke klus is. Het tegendeel, kitten is helemaal niet moeilijk. In dit klusadvies lees je meer over het aanbrengen, afwerken en verwijderen van kit. Laat ons klusadvies je helpen!

Hoe moet ik kitten?
Jij? Of wij? KlusWijs services

KlusWijs services

Wellicht kunnen wij, KlusWijs, je helpen bij een klus. Een kleine, grote of uitgebreide klus, onze professionele klussendienst staat voor je klaar. Wij hebben een bezorgservice, inmeetservice, montageservice en nog veel meer! Jij? Of wij?

Onze services

Laat je inspireren door onze nieuwste doe-het-zelf-interieur adviezen!

Hier vind je inspiratie en instructies voor het maken van je eigen unieke en creatieve projecten. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint met DIY's, onze pagina biedt een breed scala aan projecten voor verschillende niveaus en interesses.

Bekijk hier de doe-het-zelf-interieur adviezen