Naar boven

Snoeien en zagen

Buxus-, heggen- en kettingzagen; op zoek naar machines of gereedschap in de categorie snoeien en zagen? Wij laten hier een greep uit ons assortiment zien.

Ons assortiment is voor iedere klusser toegankelijk. Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën; van instapniveau tot professioneel. Wij adviseren graag welk product het beste bij jou en bij de klus past. Zo weet je zeker dat je met de juiste producten aan de klus begint en hoef je niet terug naar de bouwmarkt, omdat je iets vergeten bent.

Buxus- en heggenscharen

Binnen deze groep van artikelen draait het vaak om vermogen en lengte. Van een eenvoudige handmatige buxusschaar tot bijvoorbeeld een telescoop heggenschaar op accu. Je vindt het allemaal in het KlusWijs assortiment. Naast de handmatige buxus- en heggenscharen kun je ook kiezen voor een elektrische heggenschaar, een accu heggenschaar, of een professionele benzine heggenschaar.

 
 

Kettingzagen

Kettingzagen waren ooit het gereedschap van boeren en houthakkers, maar vandaag de dag worden ze ook door huizenbezitters gebruikt voor talloze klussen, van het zagen van brandhout tot het vellen van bomen en het bouwen van hekken. De keuze voor de juiste kettingzaag hangt af van vele factoren. Waar wil je hem precies voor gebruiken, hoe vaak, voor welke diktes, welk soort hout, etc. etc. Kortom; laat je adviseren. We helpen je graag!

 

Gesteeld - en klein gereedschap

Er is veel aanbod op het gebied van snoeien en zagen. De juiste schaar of zaag kun je niet zien, maar moet je echt voelen. Even in de handen hebben om te weten of je daar plezierig mee kunt werken, zonder blaren. Kom daarom snel langs in een van onze winkels. Onze tuinexperts helpen je graag verder.