Naar boven

Vliesbehang

Wat is vliesbehang?

Je hebt allerlei soorten behang, denk aan papierbehang, glasweefselbehang of vliesbehang. Waar je 'vroeger' nog vaak papierbehang zag, wordt dit steeds meer vervangen door vliesbehang. Niet gek als je hoort wat de grote voordelen van vliesbehang zijn.

Eigenschappen vliesbehang


Voordelen vliesbehang

1. Vliesbehang hoef je niet in te lijmen zoals je dat doet met papierbehang. De lijm smeer je op de muur en het vliesbehang druk je er zo tegenaan. Dat maakt dat dit behang makkelijk én snel zelf is te verwerken.

2. Vliesbehang is een erg sterk behang waarbij je niet zo snel bang hoeft te zijn dat het gaat scheuren. Het wordt juist vaak gebruikt om haarscheuren in de muur te verbloemen. Bij papierbehang kan het dan zijn dat het behang gaat vervormen, bij vliesbehang is dit bij haarscheuren niet het geval. 

3. Vliesbehang is niet alleen makkelijk aan te brengen. Het is ook een stuk makkelijker te verwijderen dan ander behang.

Nadelen vliesbehang

Vliesbehang is over het algemeen vaak iets duurder dan papierbehang. Lees hier meer over papierbehang.Waar is vliesbehang te koop?

Vliesbehang wordt verkocht bij alle KlusWijs bouwmarkten. Wil jij weten waar jouw dichtstbijzijnde KlusWijs winkel is? Klik dan op de button hieronder en vind jouw KlusWijs winkel! Onze teams van klusexperts helpen je graag verder.

Vind jouw winkel


Op zoek naar iets anders?

Behang

Toch niet op zoek naar vliesbehang? Bekijk dan onze andere behangsoorten!

Assortiment
Klusadviezen

Behang in huis gehaald maar geen idee hoe je het strak tegen de muur kan krijgen? Met onze klusadviezen wordt behangen een kinderspel.

Klusadvies
Folder

Benieuwd of het behang naar jouw wens toevallig ook nog in de aanbieding is? Of op zoek naar andere leuke aanbiedingen? Bekijk dan onze folder!

Bekijk de folder