Naar boven

Raamdecoratie KlusWijs

(0) (0 artikelen)
Kies een categorie
Raamdecoratie KlusWijs
Rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale - en horizontale jaloezieën, Duette®, Plissé; al deze producten leveren wij onder ons eigen huismerk, zodat je zeker weet dat je kiest voor absolute topkwaliteit voor een aanzienlijk lagere prijs. De meeste raamdecoratie is ook beschikbaar in een 'slimme' variant. Deze raamdecoratie kun je op afstand bedienen en is het Bliss assortiment.

Welke raamdecoratie vind je in het KlusWijs eigen merk assortiment? 

De productie van onze raamdecoratie producten geschiedt door Hunter Douglas, wereldmarktleider op het gebied van raambekleding. Hunter Douglas heeft als thuisbasis Rotterdam en is onder meer bekend van het merk Luxaflex. Het bedrijf bestaat uit meer dan 167 ondernemingen met 68 fabrieken en 99 assemblagebedrijven. 

In het KlusWijs raamdecoratie assortiment vind je: rolgordijnen, plissé & Duette®, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, Multishade. In een aantal van onze winkels vind je ook magneetframe raamdecoratie. Lees verderop wat dit precies is. 


Waarom kiezen voor welke raamdecoratie?

Is jouw zoektocht naar raamdecoratie pas net begonnen dan kan het best overweldigend zijn hoeveel keuze er is. Toch wordt vaak al snel duidelijk wat de beste optie is als je kijkt naar jouw woonwens, woonsituatie en budget. Wij helpen je uiteraard graag in één van onze winkels

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel


Slimme raamdecoratie

Nieuw in ons assortiment: elektrisch bedienbare raamdecoratie! Ook wel 'slimme raamdecoratie' genoemd. Deze raamdecoratie, Bliss Smart Blinds, is bedienbaar met smartphone of afstandsbediening

Lees meer over slimme raamdecoratie Bliss Kleine samenvatting van de opties

Om je een beetje beeld te geven van de mogelijke opties, laten we hieronder een afbeelding zien met een uitleg over wat dit type raamdecoratie inhoudt. 

Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van KlusWijs is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinaties van kleuren, transparanties en dessins kun je naar hartenlust variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen.

Vouwgordijnen

De hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnencollectie van KlusWijs is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in je interieur. Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken met een bedieningsketting.

Plissé en Duette

Een plisségordijn bestaat uit een gevouwen stof dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende kleurnuances (20 mm of 50 mm plooien) van transparant tot verduisterend. Bij een Duette® lopen de spandraden onzichtbaar door de stof.Aluminium jaloezieën

De horizontale jaloezieën van KlusWijs bieden je functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens.

Houten jaloezieën

Hout is een uitstekende, natuurlijke licht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestische zeer goed isoleert. Door hun rustige uitstraling geven houten jaloezieën een vertrouwd en huiselijk gevoel. We hebben een groot aanbod in kleuren en houtsoorten, waaronder Basswood (Amerikaanse linde), Ceder (fijne houtnerfstructuur), Abachi (grote zichtbare nerfstructuur) en het kras- en stootvaste Ecolamine.

Multishade

Raamdecoratie met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kun je geheel je eigen lichtinval bepalen.

 

Verkopen jullie ook magneetframe raamdecoratie?

Dit ligt niet in al onze winkels, dus je kunt het beste jouw KlusWijs bouwmakt hier naar vragen. 

Vind hier je dichtstbijzijnde KlusWijs bouwmarkt?


Verkopen jullie ook VELUX raamdecoratie?

Jazeker. Wij kunnen VELUX zonwering, dakvensters en accessoires bestellen. Kom naar één van onze winkels en vraag naar de mogelijkheden.Wat is magneetframe raamdecoratie?

Montage zonder boren! Op zoek naar raamdecoratie zonder boren? Dan heb je vast kunststof of aluminium kozijnen. Boren in kunststof of aluminium kozijnen is niet aan te raden. Magneetframes zijn ontwikkeld voor kiepramen, draairamen en draai-kiepramen en deuren. Voor dit type kozijnen kozijnen hebben we de Duette® en plisségordijnen en jaloezieën uit de KlusWijs collectie. Deze plaatsen we zonder boren en schroeven.

Naast kunststof en aluminium in een aantal gevallen ook voor houten kozijnen. Wel zo handig als je bijvoorbeeld overal in huis dezelfde raamdecoratie wilt. Het gordijn of de jaloezie wordt kant en klaar aangeleverd in een aluminium profiel op kleur gemaakt. Het geheel wordt door middel van magneetband op het raam of kozijn geplakt, waardoor het frame geheel te verwijderen is om het raam te kunnen zemen. 

Een groot voordeel van deze frames is dat de raamdecoratie opgesloten is in het frame, waardoor het altijd strak langs het raam hangt, óók in de kiepstand of op een deur.
Vraag jouw KlusWijs bouwmarkt naar de mogelijkheden!Kan alles op maat gemaakt worden?

Jazeker. We helpen je graag van A tot Z. Dat houdt in dat we bij jou thuis de raamdecoratie kunnen inmeten, je kunnen adviseren én ook het gekozen product kunnen monteren. We maken je graag wegwijs in de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en functionaliteit. Doordat we alles op maat maken is er altijd een oplossing voor ieder raam of dit nu een groot, hoek- of dakraam is.Hoe goed is de kwaliteit?

Naast maatwerk staat ook kwaliteit hoog in het vaandel. Mooie ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor KlusWijs een garantie voor kwaliteit is.Trendy, functioneel en actueel

De collecties worden regelmatig aangepast aan de laatste interieurtrends. Daarbij bieden ze grote functionaliteit. Raamdecoratie houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter blijft het behaaglijk in huis. Wil je inspiratie opdoen voor kleuren, producten en materialen? Je bent van harte welkom bij één van onze winkels.