Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Raamdecoratie

Rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plissegordijnen; al deze producten leveren wij onder ons eigen huismerk, zodat je zeker weet dat je kiest voor absolute topkwaliteit voor een aanzienlijk lagere prijs.

Bandopwinder Dicht + Band Wit 5 M 14 Mm Bandopwinder Dicht + Band Wit 5 M 14 Mm 14.80
Meer info
Toevoegen
Bandopwinder Dicht 14 Mm Max. 5M Bandopwinder Dicht 14 Mm Max. 5M 10.15
Meer info
Toevoegen
Bandopwinder Vernikkeld Bandopwinder Vernikkeld 17.75
Meer info
Toevoegen
Jaloeziekoord Haspel Wit 20 M 3 Mm Jaloeziekoord Haspel Wit 20 M 3 Mm 3.30
Meer info
Toevoegen
Jaloeziekoord Haspel Wit 20 M 2.2Mm Jaloeziekoord Haspel Wit 20 M 2.2Mm 3.20
Meer info
Toevoegen
Bandopwinder Dicht 14 Mm Max. 11M Bandopwinder Dicht 14 Mm Max. 11M 26.95
Meer info
Toevoegen
Bandgeleider 14 Mm Wit Bandgeleider 14 Mm Wit 2.25
Meer info
Toevoegen
Uitgebreid aanbod in raambekleding

De productie van onze raamdecoratie producten geschiedt door Hunter Douglas, wereldmarktleider op het gebied van raambekleding. Hunter Douglas heeft als thuisbasis Rotterdam en is onder meer bekend van het merk Luxaflex. Het bedrijf bestaat uit meer dan 167 ondernemingen met 68 fabrieken en 99 assemblagebedrijven. 

Naast het uitgebreide aanbod in raambekleding kun je natuurlijk ook kiezen voor de warme en sfeervolle uitstraling van gordijnen. Maak je keuze uit de vele honderden stalen en kies de stof en de stijl die het beste bij je past. Wij presenteren je de gordijnstoffen van Eijffinger en Vadain. Beide fabrikanten staan voor een geweldige kwaliteit waar je nooit spijt van krijgt. Uiteraard worden alle gordijnen op maat gemaakt en dat doen we in Zutphen. In dit goed geoutilleerde gordijnenatelier wordt door nauwkeurige en ervaren medewerkers aan alle mogelijke gordijnen gewerkt. Zo is ook de afwerking van absolute topkwaliteit. 

Zie hieronder een greep uit ons assortiment rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën, houten jaloezieën, shutters, gordijnen, vitrage, rails, roedes en raamfolies.

 

Een greep uit het assortiment

Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van KlusWijs is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinaties van kleuren, transparanties en dessins kun je naar hartenlust variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen.

Vouwgordijnen

De hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnencollectie van KlusWijs is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in je interieur. Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken met een bedieningsketting.

Plissé

Een plisségordijn bestaat uit een gevouwen stof dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende kleurnuances (20 mm of 50 mm plooien) van transparant tot verduisterend.

 
Jaloezieën

De horizontale jaloezieën van KlusWijs bieden je functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens.

Houten jaloezieën

Hout is een uitstekende, natuurlijke licht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestische zeer goed isoleert. Door hun rustige uitstraling geven houten jaloezieën een vertrouwd en huiselijk gevoel. We hebben een groot aanbod in kleuren en houtsoorten, waaronder Basswood (Amerikaanse linde), Ceder (fijne houtnerfstructuur), Abachi (grote zichtbare nerfstructuur) en het kras- en stootvaste Ecolamine.

Shutters

Onze shutters zijn verkrijgbaar in 3 varianten: basic, special en kunststof.

Meer informatie
Gordijnen en vitrage

Op zoek naar mooie gordijnen? Een gordijn met vlinderplooi, enkele plooi, enkele retourplooi, triplooi... bijna alles is mogelijk! De plooi bepaalt de lichtdoorlatendheid en hoe een gordijn valt. Kom langs om alle mogelijkheden te bekijken. 

Let op: gordijnen en vitrage vind je enkel bij onze winkels in Apeldoorn en Schoonhoven.

rails en roedes
Rails en roedes

Een goede rail of roede hoort natuurlijk bij je mooie gordijnen. Ook daarin kunnen wij je voorzien. Met allerlei verschillende stijlen en maten in ons assortiment vind je altijd de juiste rail of roede.

Raamfolies

In het KlusWijs assortiment hebben wij 3 soorten raamfolies: zelfklevende, static 1-2-3 en static premium. Lees hier meer over de verschillende soorten raamfolies en hier hoe je de folie het beste kunt plakken.

Meer informatie
Gordijnen ophangen is iets wat je makkelijk zelf kunt doen. Het lijkt alleen vaak een behoorlijke klus. Lees de uitleg in ons klusadvies, dan zie je dat dit heel erg meevalt.
 

Maatwerk

De juiste keuze begint met een juist advies. KlusWijs geeft je graag advies 'op maat' en maakt je wegwijs in de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en functionaliteit. Desgewenst wordt je product vakkundig gemeten en gemonteerd. Er is altijd een oplossing voor ieder raam of dit nu een groot, hoek- of een dakraam is.

Kwaliteit

Naast maatwerk staat ook kwaliteit hoog in het vaandel. Schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor KlusWijs een garantie voor kwaliteit is.

Trendy, functioneel en actueel

De collecties worden regelmatig aangepast aan de laatste interieurtrends. Daarbij bieden ze grote functionaliteit. Raamdecoratie houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter blijft het behaaglijk in huis. Wil je inspiratie opdoen voor kleuren, producten en materialen? Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen.