Naar boven

Tuin

(0 artikelen)
Van tuingereedschap tot schuttingen en bestrating, blokhutten en zonweringen. De tuin is het verlengstuk van je woning. Het begint met de juiste omheining, het uitkiezen van sierbestrating en een mooi gazon. Zie hier een greep uit ons assortiment.
Kies een categorie

Bestrating en terras

De KlusWijs bouwmarkt biedt een uitgebreide keuze aan tuin- en sierbestrating. Je kunt daarbij denken aan vele soorten terrastegels, natuursteen, betontegels, siergrind of pallisades.

Ons assortiment

Horren

Met deze horren haal je frisse lucht naar binnen maar hou je de vliegen en muggen buiten.

Ons assortiment

Tuinbewatering

De juiste bewatering is essentieel om je planten en gazon goed en gezond te houden. KlusWijs biedt het totale Gardena programma van slangkoppelingen, tuinslang, slangenwagens tot aan tuinspuiten, tuinbroezen en tuinsproeiers, pompen en besproeiingscomputers.

Ons assortiment

Tuingereedschap

Maak het onderhouden van je tuin een stuk makkelijker met dit tuingereedschap. Onder deze categorie vind je alles voor grondbewerking, snoeien, zagen en ook al het kindergereedschap.

Ons assortiment

Tuinhout

Alles wat je nodig hebt aan tuinhout! Of je nou een vlonder gaat aanleggen op je balkon, wat meer privacy creëert met een stevige schutting of de tuin opvrolijkt met een mooie schuttingkast. Met tuinhout zet je de basis neer voor je tuin, patio of balkon.

Ons assortiment

Tuin en vrije tijd

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe blokhut, een mooi zonnescherm of naar spullen om je tuin mee te verzorgen; je vindt het allemaal hier!

Ons assortiment

Tuinijzerwaren

Op zoek naar de beste tuinijzerwaren? KlusWijs heeft een breed assortiment. Van schuiven en grendels tot windhaken. In deze categorie vind je alles op het gebied van tuinijzerwaren!

Ons assortiment

Tuinmachines

Je tuin, balkon of dakterras onderhouden vind de één heerlijk om te doen en voor de ander is het iets dat nou eenmaal moet en waar je zo min mogelijk tijd aan kwijt wilt zijn. Bij ons vind je daarom een groot assortiment met tuingereedschappen die zowel de echte tuinierder als diegenen zonder groene vingers helpt om de tuin te onderhouden.

Ons assortiment

Vervoer

Op zoek naar accessoires voor je auto of op zoek naar een lampje of bandenplaksetje voor je fiets? Je vindt het allemaal in deze categorie!

Ons assortiment

Zonwering

Zon in de tuin is heerlijk, maar vaak geniet je er nog meer van terwijl je op je terras zit onder mooie zonwering. Wij hebben een groot assortiment knikarmschermen, uitvalschermen rolluiken, screens en markiezen. Ook is het mogelijk om alleen je zonneschermdoek te vervangen.

Ons assortiment