Naar boven

Verlichting

(0 artikelen)
Kies een categorie

Bouwlampen

Een goede bouwlamp is een must tijdens je klus! Je hebt bij KlusWijs een ruime keuze uit diverse bouwlampen. Ga je voor een straler of een zaklamp? Bekijk alle bouwlampen zodat jij snel en gemakkelijk je klus kan klaren!

Ons assortiment

Binnenverlichting

Goede verlichting is heel belangrijk. Het bepaalt de sfeer in huis en kan er ook voor zorgen dat je woonkamer ruimer lijkt doordat er geen donkere hoeken zijn. Zie hier een kleine greep uit ons assortiment binnenverlichting.

Ons assortiment

Buitenverlichting

Of je kiest voor verlichting met bewegingssensor of liever kiest voor sfeerverlichting zoals een grondspot om je huis verlicht te houden, mooie tuinverlichting geeft je tuin ook als het donker is een gezellige sfeer en helpt bij het beveiligen van je woning!

Ons assortiment

Bronverlichting

We hebben een groot assortiment lampen met natuurlijk ook alle mogelijke soorten bronverlichting. Welke bronverlichting je het beste kunt kiezen, hangt af van je wensen voor het soort en kleur licht dat je in huis wilt hebben! Bekijk snel het gehele assortiment.

Ons assortiment

Slimme verlichting

Slimme verlichting is een verzamelnaam voor ledlampen die je op afstand kunt bedienen of die aan- en uitgaan door middel van een sensor of melder. Het besturen van slimme verlichting kan vaak vanaf een app op je telefoon of tablet. Bekijk het gehele assortiment slimme verlichting bij KlusWijs!

Ons assortiment