Naar boven

5 x wat te doen met houten wandpanelen

Houten wandpanelen

Houten wandpanelen: een mooi staaltje upcycling!

Ben jij ook fan van upcycling? Niet alleen het hergebruiken van oude spullen of materialen, maar oude en onbruikbare materialen omtoveren tot iets wat weer waardevol is en vaak zelfs mooier dan voorheen! Deze houten wandpanelen zijn niet alleen heel hot; ze zijn een mooi voorbeeld van zo'n geupcycled product.

200 jaar oud

De Indo Deco Wall houten wandpanelen worden gemaakt van gerecycleerde materialen tot wel 200 jaar oud, zoals oude houten balken, deuren en vloeren. Met zo'n houten wandpaneel in huis, voeg je dus niet alleen heel veel sfeer toe aan je interieur; je hebt een product dat al jaren aan verhalen heeft verzameld. Je vindt de houten wandpanelen in onze webshop


 
1: Een hoofdbord van houten wandpanelen

Een origineel hoofdbord geeft al snel sfeer aan je slaapkamer. Je kunt ervoor kiezen juist een stuk muur niet te vullen met de wandpanelen waardoor je een hoofdbord-idee creëert zoals op de foto hieronder. Een andere optie is om juist het hoofdbord van de houten wandpanelen te maken. 
2. Versier je bedombouw

Een statement maken met je bedombouw? Waarom niet?! Wij zijn fan.
3. Je wand als één groot kunstwerk

Waarom niet gelijk een hele muur bekleden? Het is natuurlijk wat prijziger om een hele wand te versieren met houten wandpanelen, maar dan heb je ook gelijk een hele grote eyecatcher in huis. Geen kunstwerk aan de muur meer nodig, want je hele wand is één groot kunstwerk. 
4. Een make-over voor je keuken, kookeiland of bar

Een kookeiland of barretje in huis? Niet voor niets wordt er in de horeca of in winkels al vaker gekozen voor het bekleden van de bar met houten wandpanelen, want wat staat dat gaaf! Heb jij nou ook zo'n bar in huis? Dan is dit misschien iets voor jou!
5. Upcycle je woonkamer!

Hoe gezellig ziet dit eruit! De wand achter de kachel is hier bekleed met houten wandpanelen. Het is een relatief klein stukje muur, maar geeft zóveel sfeer!Je kunt gaan voor een gave kleur op de muur, een mooi behangetje óf maak een statement met de Indo Deco Wall houten wandpanelen in de woonkamer!Je kunt de houten wandpanelen hier bestellen. Lees hier onze 2 gouden tips voor een optimaal resultaat!
2 x gouden tips voor het plaatsen van houten wandpanelen