Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Isolatie | KlusWijs

Het goed isoleren van je huis is erg belangrijk. Het geeft een groter wooncomfort en het bespaart je ook nog eens veel geld.Kom langs in één van onze winkels

Ons assortiment 'isolatie' is op dit moment nog niet online te koop. We nodigen je graag uit in één van onze winkels voor het complete assortiment en vakkundig advies.


 

Isoleer je huis goed!

Bij isoleren is het van groot belang dat je voldoende kennis hebt van de klus om problemen in de toekomst te voorkomen. Wij helpen je graag met een goed advies voor bijvoorbeeld dakisolatie, buis- en pijpisolatie, zolderisolatie en muurisolatie. We doen dat met merken als Rockwool, Isover, Knauf en Aquaplan. Laat je door ons adviseren!


 

Onze merken

 Kelder vochtdicht maken

Van je kelder een fijne ruimte maken waar je echt iets mee kan? Zorg dan dat je het vocht buiten houdt! In het woon-/klusprogramma Alles over Wonen ging onze klusvrouw Petra aan de slag om van een vochtige kelder een fijne ruimte te maken die vanaf nu gebruikt kan worden als voorraadkamer.

 

Op zoek naar meer?

Bekijk hier ook de rest van ons assortiment bouw. Zo bieden wij onder andere: bouwmaterialen, dakbedekking, hout-en plaatmateriaal, kleding die handig is voor bij het klussen (ook schoenen), ladders, trappen en steigers en PVC en ander leidingwerk.

.