Naar boven

Deuren en ramen

(0 artikelen)
Kies een categorie

Binnendeuren

KlusWijs heeft een ruim assortiment binnendeuren. Door het ruime assortiment is er altijd een binnendeur die past bij jouw interieur.

Bekijk hier

Binnendeurbeslag

Op zoek naar binnendeurbeslag? Je vindt bij ons binnendeurbeslag vanuit vele prijscategorieën. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen en merken. Wij adviseren je graag welk deurbeslag het beste past bij jouw binnendeuren.

Bekijk hier

Buitendeuren

Op zoek naar een buitendeur die helemaal past in de stijl van jouw tuin? KlusWijs heeft een breed assortiment aan buitendeuren voor ieder wat wils. KlusWijs heeft buitendeuren in verschillende kleuren, soorten, materialen en meer. 

Bekijk hier

Buitendeur - veiligheidsbeslag

Op zoek naar buitendeur en/ of veiligheidsbeslag? Je vindt bij ons deurbeslag vanuit vele prijscategorieën. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen en merken. Wij adviseren je graag welk deurbeslag het beste past bij jouw deuren.

Bekijk hier

Deurcilinders

KlusWijs heeft een breed assortiment aan deurcilinders. Wij hebben cilinders in ons assortiment voor binnen- en buitendeuren, maar ook bijvoorbeeld voor je ramen. Kijk online voor het gehele assortiment of kom naar een van onze winkels.

Bekijk hier

Horren en vliegengordijnen

In het zomerseizoen kan de deur naar de tuin of het balkon weer open. Zodra de buitendeur openstaat hebben insecten vrij spel het huis binnen te vliegen. KlusWijs biedt de oplossing met en breed assortiment aan horren en vliegengordijnen. Ook heeft KlusWijs de keuze uit stijlvolle dessins in meerdere kleuren.

Bekijk hier

Raambeslag

KlusWijs heeft een breed assortiment aan raambeslag. Raambeslag moet functioneel zijn, maar kan ook dienen als finishing touch voor het raam. Kijk online voor het gehele assortiment raambeslag van KlusWijs! 

Bekijk hier

Raamdecoratie KlusWijs

Met raamdecoratie KlusWijs heb je veel opties. Bijvoorbeeld raamdecoratie op afstand bedienbaar. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk en lees snel verder of neem contact op met een van onze winkels.

Bekijk hier

Scharnieren en paumelles

KlusWijs heeft een ruim assortiment scharnieren en paumelles. Van deurveerscharnieren en keukenkastscharnieren tot paumellescharnieren. 

Bekijk hier

Sloten

Of het nu gaat om een goed slot of een goede sluiting, KlusWijs heeft het! Het is de kunst om het juiste slot of de juiste sluiting te vinden en wij helpen je daar graag bij. Ook heeft KlusWijs sloten met een mechanische SKG beveiliging. Kijk snel verder voor een breed assortiment sloten voor goede woonbeveiliging.

Bekijk hier

Overig - deuren en ramen

Op zoek naar deuraccessoires? Bij KlusWijs hebben we een breed assortiment aan huisnummers, vlaggen, brievenbussen, deurmatten, deurbellen en intercoms en naamborden die op maat gemaakt kunnen worden. Ook de deuraccessoires van KlusWijs zijn gemakkelijk en snel online te bestellen.

Bekijk hier

Tochtwering

Het is belangrijk om tocht buiten te houden. KlusWijs heeft verschillende soorten tochtwering waarmee dit geen probleem is. KlusWijs heeft tochtwering voor de voordeur, ramen, de brievenbus en de buitendeur. Kijk snel verder voor het gehele assortiment aan tochtwering.

Bekijk hier