Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Deuren en ramen

Binnendeuren en kozijnen

Bij een binnendeur hoort een bijpassend kozijn en andersom. KlusWijs heeft een ruim assortiment deur & kozijn combinaties. De deur & kozijn combinaties zijn kant-en-klaar en kunnen zeer eenvoudig gemonteerd worden. Door het ruime assortiment deur & kozijn combinaties, is er altijd een deur & kozijn combinatie die past bij jouw interieur.

Buitendeuren

Op zoek naar een buitendeur die helemaal past in de stijl van jouw tuin? KlusWijs heeft een breed assortiment aan buitendeuren voor ieder wat wils. KlusWijs heeft buitendeuren in verschillende kleuren, soorten, materialen en meer. Bekijk het assortiment buitendeuren online! 

Deurbeslag

KlusWijs heeft deurbeslag voor binnen en buiten. Je vindt bij ons deurbeslag vanuit vele prijscategorieën. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen en merken. Wij adviseren je graag welk deurbesag het beste past bij jouw deuren! Kijk nu online voor het gehele assortiment! 


Sloten en sluitingen

Of het nu gaat om een goed slot of een goede sluiting, KlusWijs heeft het! Het is de kunst om het juiste slot of de juiste sluiting te vinden en wij helpen je daar graag bij. Ook heeft KlusWijs sloten met een mechanische SKG beveiliging. Kijk nu online voor een breed assortiment sloten voor goede woonbeveiliging! 

Raambeslag

KlusWijs heeft een breed assortiment aan raambeslag. Raambeslag moet functioneel zijn, maar kan ook dienen als finishing touch voor het raam. Kijk online voor het gehele assortiment raambeslag van KlusWijs! 

Raamdecoratie en gordijnen

KlusWijs heeft een ruime keuze uit raamdecoratie en gordijnen. Onder andere lamellen, jaloezieën, accessoies en gordijnen. Raamdecoratie moet praktisch zijn en moet de sfeer in huis afmaken. Kijk online voor het gehele assortiment!


Horren en vliegengordijen

In het zomerseizoen kan de deur naar de tuin of het balkon weer open. Zodra de buitendeur openstaat hebben insecten vrij spel het huis binnen te vliegen. KlusWijs biedt de oplossing met en breed assortiment aan horren en vliegengordijnen. Ook heeft KlusWijs de keuze uit stijlvolle dessins in meerdere kleuren! 

Tochtwering

Het is belangrijk om tocht buiten te houden. KlusWijs heeft verschillende soorten tochtwering waarmee dit geen probleem is. KlusWijs heeft tochtwering voor de voordeur, ramen, de brievenbus en de buitendeur. Kijk online voor het gehele assortiment aan tochtwering! 

Overig - deuren en ramen

Op zoek naar deuraccessoires? Bij KlusWijs hebben we een breed assortiment aan huisnummers, vlaggen, brievenbussen, deurmatten, deurbellen en intercoms en naamborden die op maat gemaakt kunnen worden. Ook de deuraccessoires van KlusWijs zijn gemakkelijk en snel online te bestellen!