Naar boven

Markiezen

Waarom kiezen voor markiezen?

Markiezen geven sfeer. Een gevoel van nostalgie, gezelligheid en intimiteit. Daarnaast zijn markiezen zeer functioneel. Op zomerse dagen weren ze de zonnestralen waardoor het koeler blijft in huis. Ook zijdelingse zoninval wordt door een markies geweerd. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verassend effect zorgen. 

Markiezen kopen bij KlusWijs

Bij KlusWijs verkopen we markiezen van het merk Rainbow Collection van het bedrijf Rainbowsol. Een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit. 

Ga naar jouw KlusWijs bouwmarkt
 
Verschillende soorten uitvoeringen

De markiezen van Rainbow Collection kunnen uitgevoerd worden in grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn bijna 100% onderhoudsvrij. Hout heeft wellicht een iets nostalgischere uitstraling. Hout en aluminium kunnen ook gecombineerd worden; bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting.
De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per vierkante meter. Door de zware afwerking is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Je kunt kiezen uit tal van uni- en streepdessins. 

 
Markiezen; hoeveel kost dat?

De prijs van markiezen hangt onder andere af van de maat, de materiaalkeuze (hout of aluminium) en of ers prake is van hdnmatige of elektrische bediening. Wij helpen je graag met een vakkundig advies. 

Vraag vrijblijvend om meer informatie
 
Wat is het verschil tussen een standaard- en een petmodel?
Zonwering markiezen modellen