Naar boven

Zipscreens

Een relatief nieuw systeem in het screen-spectrum dat zeer snel terrein aan het winnen is. Door de doekgeleiding is deze screen extreem windvast en kan tevens als insectenwering dienen. In een exclusief vormgegeven behuizing een sieraad aan je woning. Alleen elektrisch bedienbaar.

Zonwering zipscreens
Kwaliteit

Doordat Rainbow de productie in eigen hand heeft en haar producten voortdurend aan controle onderwerpt, kan zij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. Vraag vrijblijvend een prijs op voor jouw gewenste maat en uitvoering.

Techniek

De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. De rits die aan beide zijden aan het doek is bevestigd en door de kunststof geleiders gefixeerd wordt, zorgt er voor dat de screen in elke positie windvast is. In gesloten stand is de ZIP-screen tevens insektenwerend.

In vele maten, kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar.
Breedte

80 cm t/m 460 cm (type 100)
100 cm t/m 540 cm (type 125)

Hoogte

30 cm t/m 360 cm (type 100)
100 cm t/m 400 cm (type 125)

Standaard kleur omkasting en armen

Zilver geanodiseerd
Roomwit RAL 9001
Wit RAL 9010

Bediening

Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel).

Geleiders

De aluminium geleiders zijn over de gehele lengte voorzien van een extra kunststof geleider voor de fixatie van de rits. Aan de bovenkant is deze kunnststof geleider voorzien van een inlooptrechter om een soepele geleiding van het doek te waarborgen. De geleiders zijn voor op of in de dag situaties toepasbaar.

Doeken

Het doek van de ZIP-screen is aan beide zijden voorzien van een rits. Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per vierkante meter. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren.