Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Rolluiken

Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend.

Zonwering rolluiken header
Multifunctioneel

De rolluiken zijn vervaardigt uit het sterkste aluminium. Dat maakt dat deze rolluiken inbraakpreventief zijn. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als je huis is uitgerust met deze rolluiken. Rolluiken zijn kort samengevat een oplossing tegen:

  • inbraak
  • geluidsoverlast
  • lichtinval
  • inkijk
  • zowel warm, als koud en guur weer

In vele maten, kleuren- en bedieningsvarianten

De rolluiken zijn in vele maten kleuren- en bedienigsvarianten leverbaar.

Kwaliteit

De productie van onze rolluiken worden voortdurend aan controle onderworpen, waardoor kwaliteit en een lange levensduur gegarandeerd kan worden. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op deze rolluiken geen invloed hebben.

 
Zonwering rolluiken
Vormgeving en isolatie

Vormgeving
Onze rolluiken zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Hierdoor krijg je de mogelijkheid de keuze aan te passen aan je persoonlijke smaak en aan de architectuur van je woning.

Isolatie
In onze rolluiken worden isolerende materialen verwerkt, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm weer of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in je woning.

 
Wij verzorgen de montage graag voor je

Service staat bij KlusWijs hoog in het vaandel. Zo garanderen wij, naast onze scherpe prijzen, ook onze kwaliteit! Als je een zonnescherm hebt gekocht, kun je ervoor kiezen deze te laten installeren door KlusWijs. Je kunt je wensen doorgeven en er komt een monteur bij je langs om alles op te meten en het zonnescherm te installeren.