Naar boven

Rolluiken

Een rolluik van Rainbow Collection is de meest veelzijdige zonwering. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Dat betekent dat in de warme maanden de warmte en het felle zonlicht geweerd wordt, terwijl in de winterperiode de rolluiken juist zorgen voor het binnenhouden van de warmte. Het gevolg: een aangenaam klimaat in huis.
Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. De rolluiken van Rainbow Collection zijn leverbaar in diverse kleuren en alle maten.Rolluiken en hun levensduur

Bij KlusWijs verkopen we rolluiken van het merk Rainbow Collection van het bedrijf Rainbowsol. Een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit. Rainbow Collection maakt de rolluiken uit het sterkste aluminium wat zorgt voor een lange levensduur. Een duurzame keuze dus! Het merk staat bekend om het voortdurend testen van de producten op hun eigen productielocatie in Leerdam, zodat ze aan de hoogste kwaliteitseisen blijven voldoen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op deze rolluiken geen invloed hebben.


Rolluik op maat

Geen gevel is hetzelfde, dus raden wij altijd aan te kiezen voor rolluiken op maat. Dat betekent dat er een vakman uit één van onze winkels bij jou thuis komt om de zonwering in te meten, zodat je zeker weet dat de zonwering netjes past.

De vakmensen in onze KlusWijs winkels werken al jaren met zonweringssystemen van Rainbowsol. Met een eigen klussendienst zorgen wij ervoor dat je in onze winkels niet alleen voorzien wordt van vakkundig advies, maar dat wij ook de klus uit handen kunnen nemen. Het inmeten van rolluiken en/of monteren doen wij graag voor je!Rolluiken; wat kost het?

De kosten van rolluiken worden bepaald door verschillende factoren. Denk onder andere aan de afmeting, het type rolluik en de wijze van monteren. Ook hoe je de rolluiken wilt bedienen speelt mee. Ga je voor een bandbediening of voor bediening door middel van een motor?Kan ik mijn rolluiken door KlusWijs laten monteren?

Ja! Service staat bij KlusWijs hoog in het vaandel. Zo garanderen wij, naast onze scherpe prijzen, ook onze kwaliteit! Als je een zonnescherm hebt gekocht, kun je ervoor kiezen deze te laten installeren door KlusWijs. Je kunt je wensen doorgeven en er komt een monteur bij je langs om alles op te meten en het zonnescherm te installeren.Handmatige of elektrische bediening

De keuze is aan jou. Bij een rolluik met elektrische bediening wordt er meestal in de gevel bedrading aangelegd. De bediening gaat dan via een knop aan de wand of een afstandsbediening. Rolluiken met handmatige bediening is uiteraard ook mogelijk.