Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Ladders, trappen en steigers

Ladders, trappen, zoldertrappen, steigers en accessoires; vind bij ons alles op het gebied van klimmaterieel.

Telesteps Telescoopladder Eco Line 3,2 meter Telesteps Telescoopladder Eco Line 3,2 meter 189.95
Meer info
Toevoegen
Telesteps Telescoopladder Eco Line 3,8 meter Telesteps Telescoopladder Eco Line 3,8 meter 199.95
Meer info
Toevoegen
Telesteps Loft Line Mini 2,45 meter Telesteps Loft Line Mini 2,45 meter 239.00
Meer info
Toevoegen
Telesteps Prime Line Telescoopladder 3,2 meter Telesteps Prime Line Telescoopladder 3,2 meter 319.00
Meer info
Toevoegen
Telesteps Ladder Combi Line 2,3 meter Telesteps Ladder Combi Line 2,3 meter 339.00
Meer info
Toevoegen
Telesteps Loft Line Maxi 3,0 meter Telesteps Loft Line Maxi 3,0 meter 275.00
Meer info
Toevoegen
Telesteps Ladder Combi Line 3,0 meter Telesteps Ladder Combi Line 3,0 meter 439.00
Meer info
Toevoegen
 
 

Klimmaterieel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij klimmaterieel is eigenlijk maar één ding ontzettend belangrijk: Veiligheid! Daarom kiest KlusWijs voor het oer-Hollandse Altrex.
Steigers, trappen en ladders die op ieder hoogte aanvoelen als vaste grond onder je voeten. Oersterk en zeer solide. We bieden je bij KlusWijs altijd het juiste klimmateriaal voor elke klus, zowel binnenshuis als buitenshuis.


Ladders

All Round ladder

Zeer licht en perfect geschikt voor klussen in en rond het huis. Deze ladder is verkrijgbaar in enkel rechte uitvoering en als 2- en 3-delige reformladder.


Trappen

Double Decker huishoudtrap

Deze lichtgewicht aluminium trap wordt vaak bestempeld als dé beste huishoudtrap. De trap is veilig, stabiel en voorzien van nog meer handige extra's. De SmartBox is handig om materiaal in of op te leggen tijdens het klussen of huishouden. Met de HandGrip is het bordes gemakkelijk te borgen en te ongrendelen.

Lima huishoudtrap

De Lima is een lichtgewicht huishoudtrap die bij uitstek geschikt is voor klussen in en om het huis. Deze gebruiksvriendelijke trap is veilig in gebruik en heeft een eigentijdse uitstraling. 

Giant huishoudtrap

De Giant huishoudtrap is een tweetreeds trap met aansprekend design. De aluminium anodisering zorgt ervoor dat de trap prettig aanvoelt. 


Zoldertrappen

Woodytrex Budget

De Woodytrex-Budget is een eenvoudig te monteren zoldertrap. Deze zoldertrap wordt volledig voorgemonteerd aangeleverd inclusief luik. De traptreden zijn voorzien van een antislip-profiel. 

Woodytrex Superieur

De Woodytrex Superieur is een luxe uitgevoerde en eenvoudig te monteren 3-delige zoldertrap. Deze trap wordt standaard geleverd met veiligheidsleuning en kunststof voeten. Veilig in gebruik door brede antislip treden. 

 

Steigers


De Altrex Heavy Duty
vouw-/rolsteiger RS34

De vouwsteiger bestaat uit vier modules. Module A kan snel en eenvoudig worden doorgebouwd tot een rolsteiger met werkhoogte 3.8 m (module A+B), 5,8 m (module A+B+C) of 7.8 m (module A+B+C+D). De vouw-/rolsteiger 3400 is geschikt voor zowel de intensieve klusser als de professionele gebruiker. Deze roobuste steiger is door zijn basisvouwdeel eenvoudig op te bouwen, licht in gewicht, compact en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Het formaat 0.75 x 1.65 m is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.

  • Maximale belasting 150 kg/m2.
  • Module A is exclusief een set wielen (separaat verkrijgbaar).
  • De set wielen bestaat uit vier dubbelgeremde wielen (100 mm) voor optimale veiligheid.
  • De frames zijn voorzien van sporten met antislip-profiel, waardoor de steiger veilig beklommen kan worden.
  • De driehoeksstabilisatoren zijn door het unieke ontwerp snel en eenvoudig te plaatsen.
  • Met behulp van vier kantplankhouders zijn de kantplanken snel en eenvoudig te plaatsen.
 

Accessoires

Muurafhouder

Deze afstandhouder geeft extra stabiliteit en is eenvoudig op elke Altrex ladder aan te brengen. Bijvoorbeeld handig voor het gebruik bij brede goten, omdat de ladder 35 cm van de gevel afstaat

LadderCaddy

De LadderCaddy biedt ruimte aan verschillende gereedschappen die nodig zijn bij het klussen, zoals verfkwasten en schroevendraaiers. Ook grotere gereedschappen, zoals een boormachine of schuurmachine passen erin.

 

 
Op zoek naar meer?

Bekijk hier ook de rest van ons assortiment bouw. Zo bieden wij onder andere: bouwmaterialen, dakbedekking, hout-en plaatmateriaal, kleding die handig is voor bij het klussen (ook schoenen) en PVC en ander leidingwerk.