Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Verhuurservice

 

Gereedschap huren bij KlusWijs

Wil jij een eenmalige klus uitvoeren en niet meteen allerlei gereedschap aanschaffen? Denk bijvoorbeeld aan behang afstomen, het reinigen van je tapijt, het gebruiken van een bouwdroger, trilplaat of breekhamer. Dan is de verhuurservice bij KlusWijs interessant voor jou. Weet je niet welk gereedschap je nodig hebt bij de klus? Kijk dan bij klusadvies in de menubalk. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt bij het uitvoeren van verschillende klussen! Van informatie over de apparatuur zelf tot een stappenplan voor de uitvoering ervan. Bespaar op je aankoop en op het onderhoud aan apparatuur dat je weinig gebruikt. Bij KlusWijs kan je zowel online als in een groot aantal van onze winkels gereedschap huren. Van aanhangwagens tot tapijtreinigers en veel meer! Bekijk ons hele assortiment aan verhuurapparatuur op deze pagina.   

Kluswijs Alblasserdam, KlusWijs Bennekom, KlusWijs Dodewaard, KlusWijs Grave, KlusWijs Haarlem, KlusWijs Haren, KlusWijs Hillegom, KlusWijs Kesteren, KlusWijs Klazienaveen, KlusWijs Medemblik, KlusWijs Middenmeer, KlusWijs Musselkanaal, KlusWijs Nijmegen, KlusWijs Noordwolde, KlusWijs Roggel, KlusWijs Ruurlo, KlusWijs Scheemda, KlusWijs Schoonhoven, KlusWijs Steenbergen, KlusWijs Surhuisterveen, KlusWijs Tynaarlo, KlusWijs Ureterp. 

Online gereedschap huren  

Wil je voor een specifieke datum gereedschap huren? Dan is het handig om online een reservering te plaatsen. Zo weet je zeker dat de voor jou nodige apparatuur beschikbaar is.  Tip: wil je de apparatuur verlengen? Neem dan even contact op met de bouwmarkt waar je het gereedschap huurt. Vergeet niet een geldige identificatie mee te nemen. Weet je niet hoe je een product gebruikt? Onze medewerkers in de winkels geven je graag een demonstratie. Het gereedschap wordt altijd gecontroleerd voordat wij dit aan jou overhandigen.  
Door de volgende stappen te volgen kun je snel en makkelijk een online reservering maken:

Huur hier jouw gereedschap!Bekijk gereedschap