Verhuurservice

Gereedschap huren bij KlusWijs

Wil jij een eenmalige klus uitvoeren en niet meteen allerlei gereedschap aanschaffen? Denk bijvoorbeeld aan behang afstomen, het reinigen van je tapijt, het gebruiken van een bouwdroger, trilplaat of breekhamer. Dan is de verhuurservice bij KlusWijs interessant voor jou. Weet je niet welk gereedschap je nodig hebt bij de klus? Kijk dan bij klusadvies in de menubalk. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt bij het uitvoeren van verschillende klussen! Van informatie over de apparatuur zelf tot een stappenplan voor de uitvoering ervan. Bespaar op je aankoop en op het onderhoud aan apparatuur dat je weinig gebruikt. Bij KlusWijs kan je zowel online als in een groot aantal van onze winkels gereedschap huren. Van aanhangwagens tot tapijtreinigers en veel meer! 

Online gereedschap huren  

Wil je voor een specifieke datum gereedschap huren? Dan is het handig om online een reservering te plaatsen. Zo weet je zeker dat de voor jou nodige apparatuur beschikbaar is. VERGEET NIET EEN GELDIGE IDENTIFICATIE MEE TE NEMEN ZODRA JE HET GEREEDSCHAP KOMT HALEN. 
Weet je niet hoe je een product gebruikt? Onze medewerkers in de winkels geven je graag een demonstratie. Het gereedschap wordt altijd gecontroleerd voordat wij dit aan jou overhandigen. 

Tip: wil je de huurperiode verlengen? Neem dan even contact op met de bouwmarkt waar je het gereedschap huurt.

Huur hier jouw gereedschap!


Bekijk gereedschap