Naar boven

Schuifdeurkasten, inloopkasten en knieschotten

Wij presenteren je een breed aanbod kasten op maat van Raffito. Beide merken staan voor kwaliteit met ongekende mogelijkheden. Deze kasten zijn absoluut de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, bieden wij een passende oplossing. Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te zijn.
Naast de schuifdeuren met een ruime keuze aan omlijstingen is er ook een uitgebreid assortiment stijldeuren beschikbaar: klassiek, landelijk, romantisch of een moderne uitstraling? Wij ontwerpen, samen met jou, gemakkelijk en snel een schuifdeurkast of schuifwand die past bij jouw stijl, smaak en interieur. Achter de door jouw uitgekozen schuifdeuren hoort natuurlijk een kastinterieur dat past bij jouw stijl en smaak. Alles is optioneel en zelf in te vullen. Extra dikke panelen voor een robuuste uitstraling. Met of zonder achterwand. Legplanken, garderobestangen, soepel lopende softclose ladeblokken en vele andere accessoires. Met een efficiënte kastinrichting creëer je een zee aan opbergruimte.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden:

Kasten soorten inloopkasten

Inloopkasten

Een inloopkast is prachtig, maar moeilijk op een mooie manier in te bouwen. De inloopkasten kun je geheel naar eigen wens samenstellen met een leg- en hanggedeelte, lades, verlichting en veel meer.

Kasten soorten schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Of je nu rechte of schuine wanden hebt, voor elke vorm van je kamer is de perfecte opbergoplossing te realiseren. Uiteraard met soepel rollende deuren, een soft-close systeem en in precies die kleur en stijl die je zoekt.

Kasten soorten knieschotten

Knieschotten

Knieschotten zijn de ideale opbergoplossing voor kamers met schuine wanden. Om de knieschotten op de juiste plek van de muur te kunnen monteren moeten deze op de perfecte hoogte gezaagd worden. Wij helpen je hier graag bij en kunnen de schotten ook voor je inbouwen.

 
Maatwerk
Twijfel je nog welke kast het beste past bij jouw woning of woonstijl? Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies. Wij kunnen de kast ook voor je inmeten, ontwerpen en monteren. 
  
Schuifdeurkasten of knieschotten zelf monteren
Met behulp van StoreMax Basic kun je zelf schuifdeuren of knieschotten maken. Voor elke opbergwens is er een oplossing! Denk aan knieschotten op zolder, hoge schuifdeuren voor onder andere kledingkasten, maar ook scheidingswanden. Bekijk onderstaande video's voor meer informatie en instructies voor het monteren van de producten.


Kasten op maat voorbeeld 1
Voorbeeld:
schuifdeurkast 240 x 250 cm


Benodigde artikelen

1 x     Rail R40 aluminium 240 cm

3 x     Wieltjes R40

3 x     Decor panelen 18 mm 250 x 80 cm

2 x     Handgrepen per 2
Kasten op maat voorbeeld 2
Voorbeeld:
knieschotten 240 cm


Benodigde artikelen

2 x     Rail H20 aluminium 240 cm

4 x     Wieltjes H20

3 x     Ondergeleider

2 x     Witte panelen 18 mm 250 x 60 cm

1 x     Koof

4 x     Schuine kapclip per 4

3 x     Handgrepen per 2
Instructievideo's


Plaatsen van schuifdeuren basic

StoreMax biedt zowel hangende als bodemrollende schuifdeuren aan. Bij een hangende contructie hoef je geen rail op je vloer te bevestigen. Bij een bodemrollende constructie heb je geen zware constructie aan de bovenzijde nodig.
De instructievideo hieronder laat zien hoe je de schuifdeuren monteert.

Plaatsen van kastinterieur basic

Heb je ruimte nodig om je spullen op te bergen? Het StoreMax Basic kastinterieur biedt de ideale oplossing. Op een eenvoudige manier plaats je een kastinterieur op elke plek in je huis waar je behoefte hebt aan opbergruimte.
De instructievideo hieronder laat zien hoe je het kastinterieur plaatst.
Plaatsen van schuifdeuren comfort

StoreMax biedt zowel hangende als bodemrollende schuifdeuren aan. Bij een hangende contructie hoef je geen rail op je vloer te bevestigen,. Bij een bodemrollende constructie heeft u geen zware constructie aan de bovenzijde nodig.
De instructievideo hieronder laat zien hoe je het hangsysteem aan de schuifdeuren monteert en hoe je de schuifdeuren vervolgens plaatst.

Plaatsen van kastinterieur comfort

Meer ruimte nodig in huis om je spullen op te bergen? Het StoreMax Basic kastinterieur biedt de ideale oplossing. Op een eenvoudige manier plaats je een kastinterieur op elke plek in je huis waar je behoefte hebt aan opbergruimte.
De instructievideo hieronder laat zien hoe je het kastinterieur plaatst.

Knieschotten maken met StoreMax H-20
Voor het maken van budget vriendelijke schuifdeuren
Zeer geschikt voor bijvoorbeeld schuifdeuren op zolder of in de bijkeuken
Deurvullingen verkrijgbaar in verschillende dessins
Bekijk de video hieronder voor een montage-instructie.


Schuifdeuren maken met StoreMax R-40

Voor het maken van solide schuifdeuren
Zeer geschikt voor een kast met schuifdeuren van vloer tot plafond
Deurvullingen verkrijgbaar in verschillende dessins
Bekijk de hieronder voor een montage-instructie.
 

Schuifdeuren maken met StoreMax R-60
Voor het maken van professionele schuifdeuren met omlijsting
Zeer geschikt voor een kast met schuifdeuren van vloer tot plafond
Deurvullingen verkrijgbaar in verschillende dessins
Bekijk de video hieronder voor een montage-instructie.

KlusWijs in het tv-programma Alles over Wonen
In het woon-/klusprogramma Alles over Wonen ging onze klusvrouw Petra aan de slag met een kast op maat.