Naar boven

Zonwering

(0) (0 artikelen)
Kies een categorie
Zon in de tuin is heerlijk, maar vaak geniet je er nog meer van terwijl je op je terras zit onder mooie zonwering. Wij hebben een groot assortiment knikarmschermen, uitvalschermen rolluiken, screens en markiezen. Ook is het mogelijk om alleen je zonneschermdoek te vervangen. Kijk voor meer informatie op ons Klusadvies!

Wij verzorgen de montage graag voor je!
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo garanderen wij, naast onze scherpe prijzen, ook onze kwaliteit. Als je een zonnescherm hebt gekocht, kun je ervoor kiezen deze door ons te laten installeren. Je kunt je wensen doorgeven en er komt een monteur bij je langs om alles op te meten en het zonnescherm te installeren.

Dichtstbijzijnde vestiging

Knikarmschermen

De Rainbow Collection knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen (open systemen, semi-cassette of gesloten cassette systemen) en wel of niet elektrisch. 

Meer informatie
Markiezen

Verkrijgbaar in vele maten en modellen. Markiezen zijn ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende kleuren en modellen geheel in eigen stijl uit te voeren.

Meer informatie
Rolluiken

KlusWijs rolluiken zijn voorzien van kasten met gepatenteerde scharnierverbinding en zorgen voor enorme stabiliteit. De grootte van de kast is afhankelijk van de hoogte van het rolluik. 

Meer informatie

Uitvalschermen

Een uitvalscherm houdt de zon doeltreffend buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.

Meer informatie
Zipscreens

Door de doekgeleiding is een zipscreen extreem windvast en kan tevens als insectenwerin gdienen. In een exclusief vormgegeven behuizing een sierraad aan je woning.

Meer informatie


Alleen je zonneschermdoek vervangen
Is je zonneschermdoek verweerd en/of verschoten?

Is het doek van je zonnescherm verweerd, laten stiknaden los of ben je niet meer zo blij met de kleur? Zonde en overbodig om je hele zonnescherm te vervangen. Het frame van je zonnescherm is vaak nog in goede staat. Kies in dat geval voor een nieuw zonneschermdoek. Het vervangen is eenvoudig, maar kun je uiteraard ook aan ons overlaten. Kom langs in één van onze winkels en laat je informeren over de verschillende doeken.Levensduur van je zonwering vergroten

Hoewel door de toepassing van moderne materialen de stof niet snel meer zal 'vergaan' of scheuren, kunnen vocht en slechte ventilatie wel zorgen voor schimmel en andere lelijke verkleuringen in het materiaal. Daarnaast kan stormachtige wind zorgen voor het biljvend ontwrichten van het systeem, waardoor de bediening een stuk zwaarder gaat of zelfs kapot gaat. 

  • Rol de zonwering steeds compleet op én uit om kleurverschillen te voorkomen.
  • Gebruik het scherm liever niet als het regent. Bij weinig neerslag kan het geen kwaad om de zonwering in uitgerolde stand te laten, als het materiaal maar weer goed droogt voor je het weer oprolt.
  • Toch een natte zonwering oprollen, omdat het bijvoorbeeld extreem hard gaat waaien? Laat het materiaal dan zo snel mogelijk daarna weer in volledig uitgerolde stand goed drogen.
  • Gebruik géén hogedrukreiniger of (huishoud-)sopje!
  • Losse stofdeeltjes en pluis kun je verwijderen met de stofzuiger of een droge borstel.
Het systeem niet beschadigen:
  • Zorg tijdens het op- en uitrollen voor een constante (rustige) druk.
  • Bij veel wind kan een zonnescherm beter opgerold blijven, hoe stevig het product ook is.
  • Laat de bediening om de paar jaar nakijken (en de bewegende delen smeren).
Wij verzorgen de montage graag voor je!

Bij ons vind je een groot aanbod zonwering; knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens en markiezen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo garanderen wij, naast onze scherpe prijzen, ook onze kwaliteit. Als je een zonnescherm hebt gekocht, kun je ervoor kiezen deze door ons te laten installeren. Je kunt je wensen doorgeven en er komt een monteur bij je langs om alles op te meten en het zonnescherm te installeren.