Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Kasten op maat

Een fijne kast die precies past in de ruimte is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor de perfecte opbergoplossing.

Kasten header
Maatwerk

Een rechte of schuine wand? Is jouw stijl klassiek, landelijk of modern? Wil je legplanken, garderobestanden of ladeblokken? Overal waar kastruimte nodig is, bieden wij een passende oplossing. Bovendien kun je het ontwerpen en bouwen van de kast aan ons overlaten. 

Blader hier door de maatwerkkasten brochure
 
Let op:
Ons assortiment kasten vind je in alle vestigingen, met uitzondering van de keukenkasten. Deze zijn alleen te verkrijgen bij onze winkels in Asten-Heusden, Klazienaveen, Klundert en Musselkanaal.

 
Kasten soorten kasten op maat
Schuifdeurkasten, inloopkasten en knieschotten

Een kast op maat is de ideale opbergoplossing. Denk aan schuifdeurkasten, draaideurkasten, er is van alles mogelijk. Een schuine wand? Geen probleem! Wij kunnen de kast voor je inmeten, ontwerpen en bouwen.

Meer informatie

Kasten soorten kastinterieur
Kastinterieurs op maat

Bij een mooie schuifdeurkast op maat, hoort natuurlijk ook een kastinterieur op maat. Je bepaalt zelf waar je de planken, garderobestangen en/of lades wilt hebben.


Kasten soorten zelfbouwkasten
Zelfbouwkasten

Benut je ruimte maximaal! Wij bieden diverse oplossingen voor opbergwensen zoals knieschotten voor bijvoorbeeld op zolder, hoge schuifdeuren voor onder andere kledingkasten en scheidingswanden. Met het juiste klusadvies kun je dit zelf bouwen.

Zie hier ons klusadvies

Kasten soorten keukenkasten
Keukenkasten zelf samenstellen

Je kunt bij ons je eigen keuken samenstellen. Kies precies dat frontje en greepje dat past bij jouw woonwens.
Let op: uitsluitend verkrijgbaar bij onze winkels in Klazienaveen, Klundert en Schoonhoven.


Kasten soorten lockerkasten
Lockers en opbergrekken

Een gave lockerkast kan in elke ruimte een mooie opbergoplossing zijn. Meer op zoek naar een stoer opbergrek? Beide opbergoplossingen vind je bij ons in het assortiment.