Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

KlusPas


Algemene informatie

Wij kijken elke dag uit naar je komst in onze bouwmarkt. Daarom willen wij jou belonen met extra korting als je vaker komt. Je spaart een leuk percentage tegoed op je aankoopbedrag, bij elke aankoop die je doet. Zo spaar je al gauw een mooi bedrag bij elkaar voor bijvoorbeeld die fijne snoeischaar of boormachine die je graag wilt hebben! Sparen is heel eenvoudig: laat je KlusPas scannen bij de kassa bij elke aankoop die je in onze bouwmarkt doet en zo spaar je ongemerkt jouw cadeau bij elkaar! 

Wil je weten hoeveel je kan sparen bij jouw dichtstbijzijnde KlusWijs winkel? Ga naar de winkel en vraag naar de voorwaarden. 

De KlusPas zal per 1 januari 2020 een landelijke pas worden, met landelijk dezelfde spaarcondities. In 2019 is de KlusPas nog een lokale spaarpas. Dus kom snel naar de winkel en vraag hoeveel jij kunt sparen!

De KlusPas wordt alleen verstrekt in de KlusWijs bouwmarkten. Deze pas is in 2019 alleen in de KlusWijs bouwmarkt van pasuitgifte te gebruiken voor sparen en verzilveren. Vanaf 2020 is je pas in alle KlusWijs bouwmarkten én online te gebruiken!


KlusPas registreren

Registreer jouw KlusPas hier! Let op: de online registratie is alleen beschikbaar voor KlusPassen uitgegeven bij de KlusWijs bouwmarkten in Bennekom, Hillegom, Kesteren, Roggel, Steenbergen, Surhuisterveen en Tynaarlo. De punten op de KlusPassen uitgegeven bij deze bouwmarkten zijn alleen te verzilveren na online registratie! 

De KlusPassen die in de andere KlusWijs bouwmarkten zijn uitgegeven, kun je registreren en verzilveren in de bouwmarkt van uitgifte.

Registreer
 

Saldochecker

Wil jij weten hoeveel saldo je al hebt gespaard met jouw KlusPas? Klik dan op de button hieronder!
Let op: de online saldochecker is alleen beschikbaar voor KlusPassen uitgegeven bij de KlusWijs bouwmarkten in Bennekom, Hillegom, Kesteren, Roggel, Steenbergen, Surhuisterveen en Tynaarlo. 

Om het saldo te checken van de KlusPassen die in de andere KlusWijs bouwmarkten zijn uitgegeven, kun je naar de KlusWijs bouwmarkt die jouw pas heeft verstrekt. 

Saldocheck