Naar boven

Elektra

(0 artikelen)
Geen gedoe met verlengsnoeren of kabels die naar de schuur lopen om een apparaat te voorzien van stroom. KlusWijs heeft een breed assortiment aan schakelmateriaal voor buiten. Het is belangrijk om veilig schakelmateriaal voor buiten te gebruiken. Kijk online voor het gehele assortiment!
Kies een categorie

Batterijen en zaklampen

Op zoek naar batterijen of zaklampen? Bij KlusWijs ben je aan het juiste adres! Het is belangrijk om de juiste batterij bij het juiste product te vinden. Ook is het belangrijk om de juiste zaklamp bij de juiste klus te vinden. 

Ons assortiment

Installatiemateriaal

Installatiemateriaal is te vinden bij KlusWijs. KlusWijs heeft de keuze uit verschillende soorten draad en kabels, elektriciteitsbuizen, fittingen, stekkers en stekkerdozen en overig installatiemateriaal. 

Ons assortiment

Multimedia

Audio en video producten, computeraccessoies of telefoonaccessoires, deze multimedia producten zijn allemaal te vinden bij KlusWijs!

Ons assortiment

Schakelmateriaal binnen

Schakelmateriaal voor binnen is erg belangrijk. Overal een stopcontact bij de hand om een apparaat te voorzien van stroom. Super handig en veilig.

Ons assortiment

Schakelmateriaal buiten

Geen gedoe met verlengsnoeren of kabels die naar de schuur lopen om een apparaat te voorzien van stroom. KlusWijs heeft een breed assortiment aan schakelmateriaal voor buiten. Het is belangrijk om veilig schakelmateriaal voor buiten te gebruiken.

Ons assortiment

Verlengmaterialen

Opzoek naar verschillende soorten verlengmaterialen? KlusWijs heeft een breed assortiment verlengmaterialen. Denk aan kabelboxen en haspels of verlengsnoeren.

Ons assortiment