Onze services

Klussendienst

Een klein klusje of grote, uitgebreide klus? Onze professionele klussendienst staat voor je klaar! Zo heb je alles in één hand en ben je zeker van het gewenste eindresultaat. Of het nou gaat om het plaatsen van een kastenwand, het afhangen van een nieuwe buitendeur of inmeten van nieuwe raamdecoratie..

Vraag naar de vele mogelijkheden bij jouw dichtstbijzijnde winkel.

Dichtstbijzijnde winkelBezorgservice

Grote artikelen die je niet zelf kunt vervoeren? Geen probleem. Wij bezorgen dit product tot bij je in huis. In overleg kan dit vaak dezelfde dag nog.

Dichtstbijzijnde winkel

Inmeetservice

Als je kiest voor maatwerk, wil je natuurlijk dat het precies past. Denk bijvoorbeeld aan raamdecoratie, horren of inbouwkasten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat alles zelf opnmeten niet het leukste (of makkelijkste) klusje is en daarom doen wij dit graag voor je!

Dichtstbijzijnde winkel

Maatwerk

Net als een jas of schoenen in de juiste maat, zijn er in je huis ook dingen die precies moeten passen. Denk aan: horren, inbouwkasten, deuren of raamdecoratie. Met maatwerk is het product écht afgestemd op jouw woning. Wij kunnen indien nodig, zoals bij een inbouwkast, voor jou het ontwerp verzorgen, inmeten en het product monteren. 

Dichtstbijzijnde winkelVerhuurservice

Wil jij een eenmalige klus uitvoeren en niet meteen allerlei gereedschap aanschaffen? Dan is de verhuurservice bij KlusWijs interessant voor jou. Bespaar op je aankoop en op het onderhoud aan apparatuur dat je weinig gebruikt. Bij KlusWijs kan je zowel online als in onze winkels tijdelijk gereedschap huren. Van aanhangwagens tot tapijtreinigers en veel meer! 

Reserveer online!Montageservice

Je kunt bij ons terecht voor ontwerp, inmeten, maar natuurlijk ook voor montage van bijvoorbeeld kasten of raamdecoratie. 

Dichtstbijzijnde winkel

Sleutelservice

Bij al onze bouwmarktenhebben wij een sleutelservice. Je kunt hier terecht om een sleutel bij te laten maken voor toegangsdeuren, kluizen, bureaus of kasten, fietsen of bromfietsen. Ook is het in sommige bouwmarkten mogelijk om bij ons cilinders gelijksluitend te maken.

Sleutelservice

Verfmengservice

Wij mengen alle denkbare kleuren verf voor je in de winkel.

Dichtstbijzijnde winkel

Zaagservice

In een aantal van onze winkels kunnen we hout en plaatmateriaal voor jou op maat zagen en/of schaven. Het hout wordt gezaagd terwijl je wacht. Het is ook mogelijk een bestelling te plaatsen die je later afhaalt. Check vooraf bij jouw dichtstbijzijnde winkel of zij deze dienst bieden.

Dichtstbijzijnde winkel