Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Bouw | KlusWijs

Lees alles over CV-fittingen, dakreparatie, kitten, knelfittingen, kogelkranen en nog veel meer! Hieronder lees je al onze klusadviezen op het gebied van bouw. 

Bouw
Beschermende kleding

Beschermende kleding

Het is belangrijk om goede en beschermende kleding te dragen tijdens het klussen. Wij bieden werkkleding voor de doe-het-zelver en de professional! Lees het klusadvies en kijk wat jij nodig hebt.

CV-fittingen

CV-fittingen

Wat is een CV-fitting en hoe plaats je deze? Lees hier het klusadvies en laat je informeren! 

Dakreparatie

Dakreparatie

Een lek in het dak is erg vervelend. Gelukkig is het relatief makkelijk om zelf je dak te repareren. Lees het stappenplan en ga aan de slag!


Kitten

Kitten

Kitten is helemaal niet moeilijk, ook al wordt dat wel vaak gedacht. Lees het klusadvies en wellicht heb je wat aan onze tips en tricks!

Knelfittingen

Knelfittingen

Knelfittingen worden gebruikt voor het maken van een water- of gasdichte verbinding zonder te solderen. Wil je meer weten over knelfittingen? Lees hier het klusadvies!

Kogelkranen

Kogelkranen

Een kogelkraan is een stopkraan met knelaansluiting voor het tijdelijk afsluiten van de waterleiding op plaatselijk niveau. Lees in dit klusadvies meer over kogelkranen en laat je informeren!


Metselen

Metselen

Hoe kun je het beste metselen? Hoe maak je specie? En hoe maak je stenen op maat? Lees hier alles over metselen en ga zelf aan de slag!

Multi-fit

Multi-fit

Wat is een multi-fit koppeling en hoe plaats je deze? Dit en meer lees je in het klusadvies over multi-fittinngen.

Pluggen

Pluggen

Welke plug voor welke klus? Lees hier alles over diverse soorten pluggen, welke plug jij het beste kunt gebruiken en waar je op moet letten voor je aan de slag gaat. Lees hier het klusadvies en laat je informeren!


Spanplafond

Spanplafond

Een naadloos plafond in 1 dag! Is je plafond toe aan een opknapbeurt of wil je de verlichting liever op een andere plek? Lees hier hoe eenvoudig dit kan!

Soldeerfittingen

Soldeerfittingen

Solderen is het maken van een water- of gasdichte verbinding. Op zoek naar een schappenplan of een boodschappenlijstje? Lees het hier!

Tyleen buizen en koppelingen

Tyleen buizen en koppelingen

Wanneer gebruik je tyleen buizen en koppelingen en hoe sluit je deze aan? Lees dit en meer in het klusadvies en laat je informeren! 

Plamuur of vulmiddel?

Plamuur of vulmiddel?

Wat is het verschil tussen plamuur en vulmiddel? En hoe gebruik je plamuur en vulmiddel? Laat je informeren en lees diverse tips in dit klusadvies!

Ytong blokken

Ytong blokken

Lees hier hoe gemakkelijk het verwerken van Ytong blokken zijn door het lage gewicht en de hoge bewerkbaarheid! Klik hier!