Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Bezorgen en bezorgkosten


Ik wil mijn winkelaankoop thuis laten bezorgen, kan dat?

Is het product dat je in de winkel hebt gekocht te groot of te zwaar om zelf te vervoeren? Vraag in de winkel naar de mogelijkheden om jouw aankoop thuis te laten bezorgen. 


Let op: onderstaande informatie heeft betrekking op online aankopen
 
Hoeveel bezorgkosten rekenen jullie?

Thuisbezorgen door DHL is gratis bij bestellingen vanaf €50 euro. Voor het bezorgen van bestellingen tot €50 euro betaal je €4,95 bezorgkosten. Je ontvangt van DHL een e-mail met daarin een track en trace code. Je kunt hier je code invoeren om te checken waar je pakket is. 

Zware of grote bestellingen waar een bezorgafspraak voor gemaakt moet worden, geldt een vast bezorgtarief van €39,95. Dit zijn producten die zwaarder zijn dan 31 kilo, groter dan 175 cm en/of worden geleverd op een pallet en waarvoor je thuis moet zijn.

Liever geen bezorgkosten? Je kunt er altijd voor kiezen een bestelling op te halen in één van onze winkels. Let op: de levertijd is in dit geval langer. Lees hier meer over levertijden.

Er geldt geen extra toeslag voor een bezorging op één van de Waddeneilanden.


Wanneer wordt mijn bestelling gratis thuisbezorgd?

Vanaf €50 euro wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Met uitzondering van producten waar een bezorgafspraak voor gemaakt moet worden, denk aan laminaat of een kast. Hiervoor geldt altijd een vast bezorgtarief van €39,95. Voordat je afrekent in onze webshop zie je duidelijk welke verzendkosten worden gerekend.  


Ik heb een product gekocht waar een bezorgafspraak voor gemaakt moet worden. Hoe werkt dat?

Grote of zware producten worden rechtstreeks vanuit de desbetreffende leverancier bij jouw thuisbezorgd. Hiervoor moet je wel thuis zijn, want dit zijn producten die tot de stoep geleverd worden. Lees hier de bezorgvoorwaarden.   


Contactinformatie

Heb je vragen over je levering, orderstatus, retouren of overige informatie? Neem contact met ons op per e-mail of bel 055-7506666.