Naar boven

Binnendeuren

(7) (7 artikelen)
Binnendeuren; je kunt kiezen uit verschillende modellen en uitvoeringen. Klassieke deuren, moderne deuren, tijdloze deuren en ga zo maar door. Ben je er al over uit of je een dichte deur of een glasdeur wilt, een opdekdeur of stompe deur, klassiek of modern? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en kies een deur die helemaal past bij jouw woonstijl.
 

Ontdek welke deur bij jou past!

Ontdek door middel van onderstaande deuren configurator welke deur met bijpassend deurbeslag het beste bij jou past. 
Een deur lijkt misschien een puur noodzakelijk onderdeel in je huis, maar een deur kan veel doen met de sfeer in de woning. Kies daarom een deur die past bij jouw stijl; met glas, zonder glas, strak of juist klassiek. 

KlusWijs heeft binnendeuren in het assortiment geschikt voor iedere toepassing in huis: van keukendeur en badkamerdeur tot slaapkamerdeur of kastdeur! Deur gekozen? Zet dan de puntjes op de 'i' en maak je deur helemaal af met bijpassend glas, het juiste hang- en sluitwerk, een mooie deurlijst of een functionele tochtvaldorpel.


Verschillende soorten deuren

Deuren soorten 1

Binnendeuren zonder glas

De sfeer van je huis en persoonlijke stijl bepalen mede de keuze voor een binnendeur. Wij hebben deuren in verschillende stijlen waarmee je volop kunt variëren en combineren. Welke sfeer spreekt je aan? Welke sfeer heeft jouw huis, of welke sfeer wil je graag uitstralen

Deuren soorten 2

Binnendeuren met glas

Met onze glasmontage service monteren wij het glas van jouw keuze met een speciale beglazingskit.
De glaslatten zetten we voor je vast met koploze spijkers. Je kunt dus direct aan de slag met het afwerken van jouw binnendeur.

Deuren soorten 3

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn niet alleen decoratief en origineel, maar ook heel praktisch. Omdat je geen rekening hoeft te houden met de draaiing van de deur, creeër je veel meer mogelijkheden bij het inrichten van een kleine ruimte. Naast het voordeel dat schuifdeuren veel minder ruimte in beslag nemen, zijn ze ook nog eens prachtig om te zien.


Minimalistisch design

Houd jij van minimalistisch en industrieel? Dan is de Bradford deur echt iets voor jou. Deze deur uit de CanDo Industrial lijn heeft een minimalistisch design met stijlen en dorpels van 65 mm. Het is een moderne binnendeur met blank glas met een 4-ruits roedeverdeling. Deze wordt zwart voorbehandeld (RAL 9011) geleverd. 

Speciaal deurbeslag

Deze industriële deuren met smalle stijlen vragen om speciaal deurbeslag. Ook dit vind en bestel je bij KlusWijs. De deur wordt geleverd met de nodige frezingen en dus altijd met en bijpassend beslagpakket.


 

Barndeuren

Vind jij barndeuren ook zo gaaf?

Door de naam denk je misschien dat dit deuren zijn die alleen passen bij een landelijke woning, maar niets is minder waar. Deze deuren passen ook heel goed in een strak, industrieel of robuust interieur. 

Verschillende grepen

Ga jij voor de meer industriële look? Combineer deze deur dan met de stoere industriële grepen die je ook bij ons in het assortiment vindt.


Deuren soorten barndeuren

Schuifdeuren

Deuren schuifdeuren


Mooi én praktisch

Schuifdeuren zijn niet alleen een eyecatcher in je interieur, maar ook nog eens erg praktisch! Je hoeft, zoals bij een 'gewone binnendeur' geen rekening te houden met de draaiing van de deur. Hierdoor creëer je veel meer mogelijkheden bij het inrichten van je kamer.

Enkele en dubbele schuifdeuren

Voor deze schuifdeuren kun je kiezen voor een enkele deur of dubbele schuifdeuren. Bij dubbele schuifdeuren kies je twee railsystemen en laat deze tegen elkaar aan monteren. 

Houd er rekening mee dat bij montage op de muur de deur altijd 10 centimeter breder moet zijn dan de opening waar hij voor komt tehangen. Je kunt de railsystemen combineren met bijna alle binnendeuren.

Railsysteem Aspen RVS
Railsysteem Canyon Roest
Railsysteem Factory Staal
 
 
Buitendeuren

Een voordeur is het visitekaartje van je huis. Als de voordeur goed past bij de stijl van je woning, geeft dat het huis nog meer uitstraling. Bovendien geeft een mooie buitendeur een extra warm welkom. 

Alle buitendeuren
Deur- en meubelbeslag

Een knopje, greepje, binnen- of buitendeurbeslag; bij KlusWijs streven wij ernaar dat binnen ons assortiment er voor iedere woonstijl een passend deur- en of meubelbeslag te vinden is.

Bekijk het assortiment
Vind een winkel

Heb je een deur samengesteld en wil je hem nu bestellen in de winkel? Of wil je nog wat advies over deuren hebben? Kom dan langs in een van onze winkels!

Vind jouw winkel