Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Binnendeurbeslag monteren

Meer weten over het monteren van binnendeurbeslag? Lees het klusadvies en kom meer te weten over het monteren van een deurkruk, een deurkruk op schild met cover en een deurkruk op schild met schroefgaten. Ook vind je hier een boorsjabloon voor een deurkuk op rozet. Hoe handig is dat? Scroll naar beneden en lees snel verder!
 

Hoe monteer je binnendeurbeslag 

Heb je alle gereedschappen, onderdelen en bevestigingsmaterialen bij de hand? Dan kun je starten met de montage! Op deze pagina staan meerdere instructievideo’s en vind je een boorsjabloon voor deurkruk op rozet. Lees onderstaand klusadvies en ga aan de slag!

Hoe monteer je een deurkruk?

In bovenstaande instructievideo van Intersteel kan je zien hoe je een deurkruk moet monteren. Welk gereedschap heb je nodig? En wat zit er in de verpakking? Bekijk de video, kom erachter en ga aan de slag! Heb je een product van Intersteel? Dan is de inhoud van de verpakking afhankelijk van het gekozen Intersteel product.


Hoe monteer je een deurkruk op schild met cover?

In bovenstaande instructievideo kan je zien hoe je een deurkruk op schild met cover moet monteren. Welk gereedschap heb je nodig? En wat zit er in de verpakking? Bekijk de video, kom erachter en ga aan de slag! Heb je een product van Intersteel? Dan is de inhoud van de verpakking afhankelijk van het gekozen Intersteel product.


Hoe monteer je een deurkruk op schild met schroefgaten?

In bovenstaande instructievideo kan je zien hoe je een deurkruk op schild met schroefgaten moet monteren. Welk gereedschap heb je nodig? En wat zit er in de verpakking? Bekijk de video, kom erachter en ga aan de slag! Heb je een product van Intersteel? Dan is de inhoud van de verpakking afhankelijk van het gekozen Intersteel product.


Boorsjabloon voor deurkruk op rozet

Met behulp van het boorsjabloon van Intersteel kan je nog gemakkelijker een deurkruk op rozet monteren. Het sjabloon helpt je bij het boren op de juiste plaats van de benodigde gaten. Download hier het boorsjabloon, druk hem af op ware grootte en boren maar!

Boorsjabloon voor deurkruk op rozet