Naar boven

Einhell Power X-Change

Met Einhell Power X-Change producten wordt klussen en tuinieren een fluitje van een cent. Dankzij de nieuwste technologieën en innovatieve ontwerpen bieden deze producten draadloze vrijheid en flexibiliteit bij het gebruik van meer dan 200 tools en tuinmachines. Met slechts één type accu kunnen alle machines van stroom worden voorzien, waardoor het wisselen van accu's en verlengsnoeren tot het verleden behoort.


Het meest complete accusysteem

Het Einhell Power X-Change accusysteem biedt draadloze vrijheid voor meer dan 200 tools en tuinmachines, zonder verwarde stroomkabels. Met de flexibiliteit om accu's en machines uit te wisselen, kan de Power X-Change productlijn met slechts één type accu alle machines van energie voorzien, inclusief een E-kickscooter.

Ons assortiment


De 2-in-1 accu!

De Power X-Change-accu van Einhell biedt gebruikers de keuze tussen 300% langere levensduur of 50% langer gebruik, afhankelijk van de Multi-Ah-technologie. De accu kan gemakkelijk worden omgeschakeld tussen 4.0Ah en 6.0Ah en heeft een levensduur tot 3x langer dan Li-ion-accu's wanneer gebruikt als 4.0Ah. De 6.0Ah is geschikt voor capaciteitsintensieve toepassingen.

Draadloze vrijheid

De producten van Einhell Power X-Change bieden vrijheid, zodat je nooit meer last hebt van korte verlengsnoeren of onvoldoende stopcontacten. Met het Einhell Power X-Change systeem komt de machine naar het project toe, je hoeft alleen de accu erin te klikken en je kunt aan de slag, of het nu gaat om een grasmaaier, tuinpomp, klopboormachine of nat-/droogzuiger.

Power X-Change accu's

De Power X-Change-accu's presteren net zo goed als traditionele gesnoerde machines met maximaal 1350 watt capaciteit. Twin-Pack technologie combineert de kracht van twee accu's tot 2700 watt totale capaciteit, wat opslagruimte en kosten bespaart. De 18-volt accu's kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt wanneer dat nodig is.