Merk:
EAN:
4006825646498

Einhell elektrische grasmaaier GC-EM 32

Alleen verkrijgbaar in de winkel
Helaas is dit product tijdelijk niet online leverbaar. We helpen je graag verder in één van onze winkels! Klik hier voor jouw dichtstbijzijnde winkel.

Omschrijving

Met de robuuste en wendbare elektrische grasmaaier GC-EM 1032 kunnen tuinierders de beste maairesultaten op kleinere oppervlakken realiseren. De krachtige motor levert een hoog koppel voor veel vermogen/trekkracht bij dichte begroeiing. Dankzij de 3-traps enkelwiels-maaihoogteinstelling is het mogelijk om de maaihoogte precies aan te passen aan de individuele eisen. Dankzij de inklapbare duwboom kan de machine ruimtebesparend worden opgeborgen. De voedingskabel van de GC-EM 1032 is door een trekontlasting tegen slijtage beschermd.

De grote wielen, die het gazon ontzien, zorgen voor moeiteloos maaien, zelfs op moeilijk terrein. Met een inhoud van 30 liter biedt de opvangbak voldoende ruimte om langdurig te kunnen werken. De robuuste en duurzame behuizing is gemaakt van hoogwaardig, slagvast kunststof. De GC-EM 1032 wordt aanbevolen voor gazons tot 300 m².

Specificaties

Belangrijkste voordelen
- Krachtige motor voor optimae maairesultaten
- 3-traps enkelwiels maaihoogteverstelling
- Inklapbare duwboom voor ruimtebesparend opbergen
- Kabeltrekontlasting
- Grote wielen die het gazon ontzien
- 30l-opvangbak
- Hoogwaardige, slagvaste kunststof behuizing
- Aanbevolen voor gazons tot 300 m²

Technische specificaties
- Voeding: 220-240 V | 50 Hz
- Vermogen: 1000 W
- Stationair toerental: 3500 /min
- Maaibreedte: 32 cm
- Inhoud Opvangbox: 30 L
- Diameter voorwielen: 140 mm
- Diameter achterwielen: 140 mm