Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Raamdecoratie KlusWijs

Rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale - en horizontale jaloezieën, Duette®, Plissé; al deze producten leveren wij onder ons eigen huismerk, zodat je zeker weet dat je kiest voor absolute topkwaliteit voor een aanzienlijk lagere prijs. De meeste raamdecoratie is ook beschikbaar in een 'slimme' variant. Deze raamdecoratie kun je op afstand bedienen en is het Bliss assortiment. 

Wat is het verschil tussen KlusWijs raamdecoratie en Basic Line raamdecoratie?

Bij KlusWijs vind je twee merken raamdecoratie: het KlusWijs eigen merk én Basic Line. Basic Line raamdecoratie is goede raamdecoratie voor een zeer betaalbare prijs. Deze raamdecoratie werkt alleen op handbediening. Binnen het KlusWijs eigen merk assortiment vind je uitgebreide opties en is het vaak ook mogelijk om de raamdecoratie te bestellen in een 'slimme' variant. Deze raamdecoratie is dan op afstand bedienbaar. 

Lees hier meer over het Basic Line assortiment
 

Welke raamdecoratie vind je in het KlusWijs eigen merk assortiment? 

De productie van onze raamdecoratie producten geschiedt door Hunter Douglas, wereldmarktleider op het gebied van raambekleding. Hunter Douglas heeft als thuisbasis Rotterdam en is onder meer bekend van het merk Luxaflex. Het bedrijf bestaat uit meer dan 167 ondernemingen met 68 fabrieken en 99 assemblagebedrijven. 

In het KlusWijs raamdecoratie assortiment vind je: rolgordijnen, plissé & Duette®, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, Multishade.

 

Waarom kiezen voor welke raamdecoratie?

Is jouw zoektocht naar raamdecoratie pas net begonnen dan kan het best overweldigend zijn hoeveel keuze er is. Toch wordt vaak al snel duidelijk wat de beste optie is als je kijkt naar jouw woonwens, woonsituatie en budget. Wij helpen je uiteraard graag in één van onze winkels

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel
 

Kleine samenvatting van de opties

Om je een beetje beeld te geven van de mogelijke opties, laten we hieronder een afbeelding zien plus een stukje tekst over wat dit type raamdecoratie inhoudt. 

Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van KlusWijs is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinaties van kleuren, transparanties en dessins kun je naar hartenlust variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen.

Vouwgordijnen

De hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnencollectie van KlusWijs is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in je interieur. Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken met een bedieningsketting.

Plissé & Duette®

Een plisségordijn bestaat uit een gevouwen stof dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken. Je kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende kleurnuances (20 mm of 50 mm plooien) van transparant tot verduisterend. Bij een Duette® lopen de spandraden onzichtbaar door de stof.

Aluminium jaloezieën

De horizontale jaloezieën van KlusWijs bieden je functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens.

Houten jaloezieën

Hout is een uitstekende, natuurlijke licht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestische zeer goed isoleert. Door hun rustige uitstraling geven houten jaloezieën een vertrouwd en huiselijk gevoel. We hebben een groot aanbod in kleuren en houtsoorten, waaronder Basswood (Amerikaanse linde), Ceder (fijne houtnerfstructuur), Abachi (grote zichtbare nerfstructuur) en het kras- en stootvaste Ecolamine.

Multishade

Raamdecoratie met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kun je geheel je eigen lichtinval bepalen.

 
 
 
 

Verkopen jullie ook Velux raamdecoratie?

Jazeker. Wij kunnen Velux zonwering, dakvensters en accessoires bestellen. Kom naar één van onze winkels en vraag naar de mogelijkheden. 

Waar vind ik mijn KlusWijs bouwmarkt?
 

Kan alles op maat gemaakt worden?

Jazeker. We helpen je graag van A tot Z. Dat houdt in dat we bij jou thuis de raamdecoratie kunnen inmeten, je kunnen adviseren én ook het gekozen product kunnen monteren. We maken je graag wegwijs in de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en functionaliteit. Doordat we alles op maat maken is er altijd een oplossing voor ieder raam of dit nu een groot, hoek- of dakraam is.

Hoe goed is de kwaliteit?

Naast maatwerk staat ook kwaliteit hoog in het vaandel. Mooie ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor KlusWijs een garantie voor kwaliteit is.

Trendy, functioneel en actueel

De collecties worden regelmatig aangepast aan de laatste interieurtrends. Daarbij bieden ze grote functionaliteit. Raamdecoratie houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter blijft het behaaglijk in huis. Wil je inspiratie opdoen voor kleuren, producten en materialen? Je bent van harte welkom bij één van onze winkels.