Merk:
EAN:
4006825610505

Einhell elektrische grastrimmer GC-ET4530

Alleen verkrijgbaar in de winkel
Helaas is dit product tijdelijk niet online leverbaar. We helpen je graag verder in één van onze winkels! Klik hier voor jouw dichtstbijzijnde winkel.

Omschrijving

Dankzij de Einhell GC-ET 4530 grastrimmer wordt het nog eenvoudiger om uw tuin te onderhouden. Deze grastrimmer beschikt over een krachtige 450 W motor, een verstelbare motorkop, telescopische geleidesteel en een automatisch draadtoevoer systeem voor een perfect trimresultaat. De robuuste grastrimmer is gemaakt van hoogwaardig slagvast kunststof, dat zorgt voor een lange levensduur. Om werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen uit te voeren, beschikt de trimmer over een verstelbare extra handgreep en een telescopische, traploos verstelbare geleidesteel. Zo voorkom je voorovergebogen omdat je dit tuingereedschap kunt laten aansluiten op je eigen lichaamslengte. Gebruiksgemak gegarandeerd! 

Aan de voorzijde van de motorkop zit een handige bloem- en plantbeschermer om te voorkomen dat bloemperken of plantjes worden geraakt. 
De motorkop kan over een hoek van -90° tot +90° graden worden versteld, waarbij je de keuze hebt uit vier verschillende standen. Dit is onder meer handig als je de grastrimmer voor verticaal trimmen wil gaan gebruiken. Aan de onderzijde van de handgreep zit een handige kabelclip, om de voedingskabel van de grastrimmer aan te kunnen bevestigen. Dit voorkomt dat je tijdens het trimmen struikelt over de voedingskabel, of dat de voedingskabel in de motorkop terecht komt. De beschermkap beschermt de gebruiker tegen opspattende kleine voorwerpen zoals stenen of stukjes hout. Inclusief 3 draadspoelen.

Specificaties

Belangrijkste voordelen
- Robuuste elektrische motor
- 2e handgreep voor gebruiksvriendelijk werken
- Dubbele trimdraad
- Motorkop -90° en +90° verstelbaar voor verticale oppervlakken
- Motorkop kantelbaar in 4 standen
- Lange Aluminium handgreep. Traploos instelbaar
- Volautomatische draadtoevoer
- Behuizing en handgreep van slagvast kunststof
- Geleidewiel voor precies en trimmen van randen
- Bloem-/ plantenbeschermer
- Kabelontlastingsklem
- Beschermkap
- Geleverd inclusief 3x draadspoelen

Technische specificaties
- Voeding: 230 V | 50 Hz
- Vermogen: 450 W
- Aantal omwentelingen Draadspoel: 8800 rpm
- Maaibreedte: 300 mm
- Draaddiameter: 1.4 mm
- Draadlengte: 10 m