Naar boven

Houten wandpanelen

(6) (6 artikelen)

Wat zijn houten wandpanelen?

De INDO Deco Wall houten panelen worden gemaakt van gerecycleerde materialen tot wel 200 jaar oud, zoals oude houten balken, deuren en vloeren. Met zo'n houten wandpaneel in huis, voeg je dus niet alleen heel veel sfeer toe aan je interieur; je hebt een product dat al jaren aan verhalen heeft verzameld. 

Dit is een prachtige staaltje ‘upcycling’, waarbij oude en onbruikbare materialen worden omgetoverd tot iets waat weer waardevol is en vaak zelfs mooier dan voorheen. De materialen krijgen een nieuwe functie met een hogere duurzaamheid.

Wil jij weten hoe je de wandpanelen bevestigt? Klik dan hier!
Sorteren
Indo Deco Wall Teak - Gun Smoked Favorieten Indo Deco Wall Teak - Gun Smoked 96.99
Meer info
Toevoegen
Indo Deco Wall Teak - Sumatra Favorieten Indo Deco Wall Teak - Sumatra 143.99
Meer info
Toevoegen
Indo Deco Wall Teak - Charred Favorieten Indo Deco Wall Teak - Charred 97.99
Meer info
Toevoegen

Inspiratie

Maak van je wand een échte eyecatcher met houten wandpanelen!


Wij hebben hier een aantal prachtige voorbeelden wat je allemaal kan doen met deze houten wandpanelen bij jou thuis. Ondanks dat het heel mooi is om de hele muur te behangen met deze mooie panelen kan het ook heel tof zijn om enkel tegen een kleine muur de panelen te bevestigen, hierdoor kan een hoek die anders onopvallend zou zijn er echt helemaal uitspringen. Ook is het heel mooi om je boxspring te behangen met de houten wandpanelen, hierdoor wordt jouw bed toch net iets specialer.

Ook hebben we een paar voorbeelden wat je zou kunnen doen met houten wandpanelen binnen jouw bedrijf, zo kan je de complete bar of een gedeelte van je wachtkamer ermee behangen. Op deze manier kan je jouw duurzame bedrijf ook een duurzaam gezicht geven.