Naar boven

VSH

(0)
VSH Voor de producten van VSH zit je bij KlusWijs aan het goede adres! VSH heeft een breed assortiment aan verschillende kwaliteitsproducten binnen de installatiebranche. VSH producten kopen doe je natuurlijk gewoon online, via de online shop van KlusWijs. Bekijk op je gemak het aanbod!

Over VSH

Binnen de installatiebranche levert VSH kwaliteitsproducten. Ook is VSH onderdeel van Aalberts Integrated Piping Systems. VSH biedt het breedtste en diepste aanbod in betrouwbare knel-, groef- press- en pushsystemen van dik- en dunwandig metaal of kunststof. VSH heeft ruim 85 jaar ervaring en een schat aan kennis, waardoor ze zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner. Binnen VSH draait het dagelijks om de kernwoorden dynamisch, innovatief, prestatie- en resultaatgericht. 


Ons VSH assortiment 

Het assortiment van VSH bestaat uit verschillende kwaliteitsproducten. Ondere andere uit veel verschillende knelfittingen. De VSH producten zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Met de verschillende filteropties van KlusWijs zijn de producten ook gemakkelijk te vinden. Op deze manier heb je altijd het juiste product! Kijk snel online of kom naar een van onze KlusWijs vestigingen voor het VSH assortiment!