Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Indo Deco Wall

Indo Deco Wall Haal de natuur in huis met houten wandpanelen! Met de INDO Deco Wall collectie kijk je naar de veelzijdigheid en het ecologisch verantwoord gebruik van hout. Bij KlusWijs kun je terecht voor het uitgebreide assortiment van INDO Deco Wall.
Indo Deco Wall Teak - Gun Smoked Indo Deco Wall Teak - Gun Smoked 96.99
Meer info
Toevoegen
Indo Deco Wall Teak - Sumatra Indo Deco Wall Teak - Sumatra 143.99
Meer info
Toevoegen

Over Indo Deco Wall

De INDO Deco Wall houten wandpanelen, verkrijgbaar bij KW Wonen én in de webshop van KlusWijs, worden gemaakt van gerecycleerde materialen tot wel 200 jaar oud, zoals oude houten balken, deuren en vloeren. Dit is een prachtig staaltje ‘upcycling’, waarbij oude en onbruikbare materialen worden omgetoverd tot iets wat meer waardevol is en vaak zelfs mooier dan voorheen. De materialen krijgen een nieuwe functie met een hogere duurzaamheid. Houten wandpanelen geven een bijzondere warme sfeer aan een interieur. Of je ze nu toepast in je woonkamer, slaapkamer of welke ruimte dan ook, een houten wand is echt een eyecatcher in de ruimte. INDO Deco Wall houten panelen zijn eigenlijk heel simpel toe te passen in je huis. De panelen passen als puzzelstukjes in elkaar. Je kunt de houten panelen verlijmen met een high tack polymer of vastzetten met een tacker.
 

Ons Indo Deco Wall assortiment

Het INDO Deco Wall assortiment is te vinden bij KlusWijs. De Indo Deco Wall houten wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Lichte of donkere wandpanelen, KlusWijs heeft het. De houten wandpanelen zijn te filteren op prijs, artikelgroep, kleur of materiaal. Zo kun je gemakkelijk het product vinden dat je zoekt. Bestel je INDO Deco Wall online of kom langs bij één van onze vestigingen om het assortiment van dichtbij te bekijken!