Merk:
EAN:
4006825646856

Einhell Power-X-Change accu grasmaaier GE-CM 18/33 Li BL Kit

Alleen verkrijgbaar in de winkel
Helaas is dit product tijdelijk niet online leverbaar. We helpen je graag verder in één van onze winkels! Klik hier voor jouw dichtstbijzijnde winkel.

Omschrijving

De Einhell accu grasmaaier GE-CM 18/33 Li Kit (1x 4.0 Ah) is onderdeel van de flexibele en krachtige Power X-Change productlijn en wordt aanbevolen voor oppervlakken van maximaal 200 m². De accu grasmaaier werkt met een 18 V/4.0 Ah-accu uit de gebruiksvriendelijke PXC productlijn. De levering omvat een accu en een lader. De accu's zijn voorzien van 3 LED's voor de weergave van het laadniveau en kunnen met alle andere machines uit de Power X-Change productlijn worden gecombineerd. De sterke accu grasmaaier wordt aangedreven door eenkoolborstelloze motor van Einhell, die zich onderscheidt door een langere gebruiksduur en een langere levensduur in vergelijking met conventionele koolborstelmotoren.

De highwheeler met zijn grote, gazonbesparende wielen beschikt over een centrale maaihoogteverstelling met 5 standen, een in 2 standen in de hoogte verstelbare en inklapbare duwboom voor een aangename bediening, en een ruime grasopvangbak met vulstandniveau-indicatie. De grasmaaier is uitgerust met een hoogwaardige, slagvaste kunststof behuizing met een geïntegreerde draaggreep, waardoor de grasmaaier eenvoudig kan worden getransporteerd.

Specificaties

Belangrijkste voordelen
- Einhell koolborstelloze motor
- 5-traps centrale maaihoogteinstelling
- Inklapbare duwboom voor ruimtebesparende opslag en transport
- In hoogte verstelbare handgreep met 3 instellingen
- Geïntegreerde draaghandgreep voor eenvoudig transport
- Grasopvangbak met vulstandindicator
- Grote wielen die het gazon ontzien
- Hoge kwaliteit, slagvaste kunststof behuizing
- Aanbevolen voor gazons tot 200 m²

Technische specificaties
- Accu: 18 V | 4000 mAh | Li-Ion
- Maaibreedte: 33 cm
- Maaihoogteverstelling: 5 | 25-65 mm | Centraal
- Inhoud Opvangbak: 30 L
- Diameter voorwielen: 150 mm
- Diameter achterwielen: 180 mm