Merk:
EAN:
8710439227900

Bison Wand & klaar voor vliesbehang 1 kilo

6.89

Omschrijving

Geschikt voor het eenvoudig aanbrengen van alle soorten behang met een vliesrug op poreuze/ zuigende ondergronden zoals stucwerk, pleisterwerk, gipsplaten, steen, beton, cement en hout. De lijm is o.a. geschikt voor vliesbehang, non-woven behang, easybehang en snelbehang. De lijm is direct op de muur aan te brengen.

Specificaties

- Breng de lijm direct uit de pot met een kwast gelijkmatig op de ondergrond aan, iets breder dan één baanbreedte van het behang. Direct hierna het behang op de nog natte lijmlaag aanbrengen en vlak en gelijkmatig met een kunststof spatel of borstel aandrukken. Strijk altijd vanuit het midden naar de rand en van boven naar beneden. Zorg ervoor dat ook de naden goed aangedrukt worden. Binnen 10 – 20 minuten is het behang nog corrigeerbaar. Open tijd: 20 minutenVlekken/resten: Natte lijmvlekken direct met een schone, droge doek
deppend verwijderen. Opgedroogde vlekken op het behang zijn later deppend
te verwijderen met een schone, vochtige doek.
Tips: Gebruik Bison Wand&Klaar® Behanglijm Vinyl/Papier voor het aanbrengen
van alle soorten behang met een papieren of textielrug, zoals (schuim)
vinylbehang, simplex, duplex, rauhfaserbehang, zware wandbekleding en
fotobehang. Gebruik Bison Wand&Klaar® Behanglijm Glasweefsel voor het
aanbrengen van glasweefsel-, glasvezel- en glasvliesbehang.
Aandachtspunten: Behangsoorten met een papieren rug dienen nog wel
ingeweekt te worden. Volg altijd de instructies van de behangfabrikant.
- Geschikt voor het eenvoudig aanbrengen van alle soorten behang met een vliesrug op poreuze/ zuigende ondergronden zoals stucwerk, pleisterwerk, gipsplaten, steen, beton, cement en hout. De lijm is o.a. geschikt voor vliesbehang, non-woven behang, easybehang en snelbehang. De lijm is direct op de muur aan te brengen.