Merk:
EAN:
4006825588255

Einhell Power-X-Change accu grastrimmer GE-CT 18 Li Solo excl. accu

Alleen verkrijgbaar in de winkel
Helaas is dit product tijdelijk niet online leverbaar. We helpen je graag verder in één van onze winkels! Klik hier voor jouw dichtstbijzijnde winkel.
Langere levertijd
Let op: voor dit product geldt een (langere) levertijd van 10 werkdagen.

Omschrijving

De Einhell GE-CT 18 Li Solo Accu Grastrimmer is een krachtige grastrimmer voor het onderhouden van je tuin. De grastrimmer wordt voornamelijk gebruikt voor het onderhouden van het gazon op de plaatsen waar je met een grasmaaier niet kunt komen. De grastrimmer is onderdeel van de Power X-Change productlijn. Alle accu's en laders uit de Power X-Change productlijn kunnen worden gebruikt in combinatie met de grastrimmer. De traploos verstelbare telescopische geleidesteel van de grastrimmer zorgt ervoor dat je de geleidesteel aan iedere lichaamslengte kunt aanpassen en dat zorgt voor een comfortabele bediening.

Dankzij de softgrip, traploos verstelbare tweede handgreep (met geïntegreerd opbergvak voor de 20 meegeleverde messen) en de motorkop die +/- 90° kan worden gedraaid en vijf keer kan worden gekanteld, kunnen zelfs moeilijke werkzaamheden zoals verticaal trimmen en het trimmen van gazonranden eenvoudig worden uitgevoerd. De grastrimmer is voorzien van een "Flowerguard" om bloemen, sierplanten en andere gevoelige objecten te beschermen. Geleverd zonder Power-X-Change accu & lader.

Specificaties

Belangrijkste voordelen
- Onderdeel van de Power X-Change productlijn. 1x 18 V accu nodig
- Traploos instelbare 2e handgreep
- Telescopische geleidesteel. Traploos instelbaar
- Motorkop -90° en +90° verstelbaar voor verticale oppervlakken
- Motorkop kantelbaar in 5 standen
- Bloemen- en plantenbeschermer
- Opbergvak voor 20 messen geïntegreerd in tweede handgreep
- Incl. 20x messen
- Softgrip
- Geleverd zonder Power-X-Change accu en lader (apart verkrijgbaar)

Technische specificaties
- Aantal omwentelingen Mes: 8500 rpm
- Snoeibreedte Mes: 24 cm