Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Binnenverlichting

Goede verlichting is heel belangrijk. Het bepaalt de sfeer in huis, maar kan er ook voor zorgen dat je woonkamer ruimer lijkt doordat er geen donkere hoeken zijn. Zie hier een kleine greep uit ons assortiment binnenverlichting.

Steinel RS16L HF Steinel RS16L HF 59.95
Meer info
Toevoegen
Eglo wand- en plafondlamp Planet 1 Eglo wand- en plafondlamp Planet 1 11.95 8.96
Meer info
Toevoegen
Reled 18 1500lm Reled 18 1500lm 29.95
Meer info
Toevoegen
Reled24 2000lm Reled24 2000lm 34.95
Meer info
Toevoegen
Binnenlamp RS 16LED Binnenlamp RS 16LED 59.95 49.95
Meer info
Toevoegen
Reled plafonniere Reled plafonniere 24.95
Meer info
Toevoegen
Binnenlamp RS led D2 Binnenlamp RS led D2 99.95
Meer info
Toevoegen
Binnenlamp RS led M1 sensorlamp Binnenlamp RS led M1 sensorlamp 74.95
Meer info
Toevoegen
Steinel Sensor IS2160 zwart Steinel Sensor IS2160 zwart 29.95
Meer info
Toevoegen
Steinel bewegingsmeld. Steinel bewegingsmeld. 22.95
Meer info
Toevoegen
Steinel Binnenlamp FRS20LED Steinel Binnenlamp FRS20LED 82.50
Meer info
Toevoegen
Een groot assortiment

Aan verlichting wordt vaak te weinig aandacht besteed, terwijl verlichting heel erg veel doet voor de sfeer in je huis. Zo is het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen sfeer- en werklicht, tussen plafond-, wand-, staande en hanglampen. Bij ons vind je een groot assortiment verlichting. Wij adviseren je graag over welke verlichting past bij jouw woonwensen.

 
Basis-, sfeer- en functioneel licht

Het is erg fijn om te beginnen met een goede basisverlichting. Dit is vaak het licht dat je 's avonds het eerste aan doet waardoor de ruimte gelijkmatig verlicht is; denk aan een plafondlamp of inbouwspotjes. Het is extra handig als je ervoor zorgt dat je basisverlichting dimbaar is, dan bepaal jezelf de sterkte van het licht. Daarnaast wil je natuurlijk sfeerverlichting. Hier speelt naast de plek van de lamp natuurlijk ook het design van de lamp een grote rol, want een lamp die naast functioneel ook een eyecatcher is in huis geeft ook sfeer. Naast basis- en sfeerlicht wil je misschien ook wel ergens een lamp waarbij je een boek kunt lezen of om dat ene mooie kunstwerk in huis te verlichten. Je leest het al; het kiezen en samenstellen van de juiste verlichting is een klusje om even over na te denken. Wij denken graag met je mee!


Populaire lampen
 
 
 
XXL ledlampen: de naam doet het al vermoeden, dit zijn echt gigantische ledlampen. Dimbaar en warm van lichtkleur. Volledig van glas. Vervangt qua lichtopbrengst een 100 W gloeilamp. 

(Vintage) draadlampen.
 
KlikAanKlikUit

In ons assortiment vind je ook het KlikAanKlikUit systeem met de KlikAanKlikUit opbouwschakelaar en inbouwschakelaar. Zet meerdere lampen tegelijk aan en uit met één afstandsbediening. Met één druk op de knop kun je tot op 30 meter afstand 3 lampen tegelijk bedienen.Inbouwspots

Bij ons vind je meerdere soorten inbouwspots van Eglo. Door het strakke design passen deze inbouwspots in elk interieur. Je kunt kiezen tussen kantelbare inbouwspots in verschillende kleuren zoals wit, nikkel mat of aluminium. Kom langs in één van onze winkels om het complete assortiment te bekijken.


Kom langs in één van onze winkels voor het volledige aanbod