Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Glasweefselbehang

 
Wat is glasweefselbehang?

Glasweefsel is een behangsoort dat gemaakt is van geweven glasvezel, daarom wordt dit behang ook wel glasvezelbehang genoemd. Het is een zeer sterk behang dat zeer geschikt is om te gebruiken op muren met beschadigingen zoals scheuren. Je hebt glasweefsel in standaardkwaliteit dan is er geen sprake van een extra voorbehandeling. Glasweefsel is ook verkrijgbaar in voorgeschilderde kwaliteit. Naast de standaard eigenschappen is er een extra grondlaag aangebracht. Als het behang droog is, hoeft het nog maar één keer geschilderd te worden. Dit behang kan ook met een plakapparaat worden gelijmd.


 

Waar is glasweefselbehang te koop?

Glasweefselbehang wordt verkocht bij alle KlusWijs bouwmarkten. Wil jij weten waar jouw dichtstbijzijnde KlusWijs winkel is? Klik dan op de button hieronder en vind jouw KlusWijs winkel! Onze teams van klusexperts helpen je graag verder.

Store locator
 


 
Op zoek naar iets anders?
Behang

Toch niet op zoek naar vliesbehang? Bekijk dan onze andere behangsoorten!Assortiment
Klusadviezen

Behang in huis gehaald maar geen idee hoe je het strak tegen de muur kan krijgen? Met onze klusadviezen wordt behangen een kinderspel.

Klusadvies
Folder

Benieuwd of het behang naar jouw wens toevallig ook nog in de aanbieding is? Of op zoek naar andere leuke aanbiedingen? Bekijk dan onze folder!

Bekijk de folder