Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Viega

Viega Producten van Viega kopen? Daarvoor ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment Viega producten. Met de producten van Viega ben je verzekerd van professionele kwaliteit. Alle producten van Viega kun je gemakkelijk en snel online bestellen.
Viega plugbekersifon kunststof m. muurbuis 5/4"x32mm met rozet met stop Viega plugbekersifon kunststof m. muurbuis 5/4"x32mm met rozet met stop 7.49
Meer info
Toevoegen

Over Viega

Bij alles wat Viega doet heeft kwaliteit de hoogste prioriteit en dit al 120 jaar lang. Met wereldwijd meer dan 4000 werknemers is Viega inmiddels marktleider. Viega is een familiebedrijf dat zijn eigen normen bepaalt. Alleen op die manier kunnen zij wereldwijd kwaliteit garanderen en producten van topniveau aanbieden. Viega is overtuigd van: kwaliteit is alles. Zonder kwaliteit is het niets. 

Ons Viega assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Viega producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. Ben je op zoek naar afvoersets van Viega? Dan ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Snel vinden wat je zoekt? Dankzij de filteropties van KlusWijs kun je het Viega aanbod gemakkelijk filteren en/of sorteren op bijvoorbeeld artikelgroep, prijs of materiaal. In de productomschrijvingen vind je gedetailleerde informatie over de toepassingen en het gebruik van het betreffende product.