Naar boven

Steinel

(1) (1 artikel)
Steinel Made in Europe, het succesrecept van Steinel! Op zoek naar Steinel producten? Dan ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Steinel producten zijn ideaal voor wie op zoek is naar duurzame producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij KlusWijs bestel je Steinel producten heel gemakkelijk online!
Sorteren
Steinel L12 sensorlamp Favorieten Steinel L12 sensorlamp 70.99
Meer info
Toevoegen

Over Steinel

Het bedrijf Steinel werd opgericht in 1959 in Herzebrock-Clarholz. Sindsdien heeft het bedrijf zich gelijkmatig verder ontwikkeld. Het bedrijf ontwikkelde zich van pionier tot marktleider op het gebied van technologie en innovaties. De producten worden alleen gemaakt in de eigen fabrieken in Duitsland, Zwitserland, Roemenië en de Republiek Moldavië. De producten en oplossingen van Steinel worden tegenwoordig voor zowel de doe-het-zelvers als voor professionele vakmensen aangeboden. De producten van Steinel worden wereldwijd gewaardeerd vanwege de eenvoudige bediening, hun goede functies, hun duurzaamheid en hun goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ons Steinel assortiment

Het uitgebreide Steinel assortiment van KlusWijs bestaat uit binnenverlichting, buitenverlichting en sensoren. Bij de productspecificaties in onze webshop vind je alle belangrijke informatie met betrekking tot het product. Om ervoor te zorgen dat je snel vindt wat je zoekt, kun je gebruik maken van de filteropties. Zo kun je Steinel producten filteren op prijs en artikelgroep. Gemakkelijk en snel online te bestellen bij KlusWijs.nl!