Naar boven

Sorbo

(11) (11 artikelen)
Sorbo Producten van Sorbo kopen? Daarvoor ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment Sorbo producten. Al meer dan 50 jaar is Sorbo jouw hulp in huis. Alle producten van Sorbo kun je gemakkelijk en snel online te bestellen.
Sorteren
Sorbo gootsteenontstopper Favorieten Sorbo gootsteenontstopper 3.39
Meer info
Toevoegen
Sorbo Vloerreiniger vochtig Favorieten Sorbo Vloerreiniger vochtig 19.79
Meer info
Toevoegen
Sorbo waslijndraad stalen kern 20m Favorieten Sorbo waslijndraad stalen kern 20m 4.19
Meer info
Toevoegen
Sorbo Multivloerreiniger met telescoopsteel Favorieten Sorbo Multivloerreiniger met telescoopsteel 13.99
Meer info
Toevoegen
Sorbo Viscose mop Favorieten Sorbo Viscose mop 2.39
Meer info
Toevoegen
Schuurspons duo met handgreep, 2 stuks Favorieten Schuurspons duo met handgreep, 2 stuks 1.59
Meer info
Toevoegen
Sorbo microvezeldoekjes 6 stuks 40x40 cm Favorieten Sorbo microvezeldoekjes 6 stuks 40x40 cm 6.29
Meer info
Toevoegen
Sorbo Zeemspons geel, 11x7x3cm Favorieten Sorbo Zeemspons geel, 11x7x3cm 2.79
Meer info
Toevoegen
Sorbo Vlies-stofdoekjes 25 stuks t.b.v. multivloerreiniger Favorieten Sorbo Vlies-stofdoekjes 25 stuks t.b.v. multivloerreiniger 4.59
Meer info
Toevoegen
Sorbo Natuurzeem L 35x52cm Favorieten Sorbo Natuurzeem L 35x52cm 13.79
Meer info
Toevoegen

Over Sorbo

Sorbo is begonnen in het bedrijf Nedac. Nedac is opgezet in 1962 door Jac H. de Jong. In 1966 vond Jac H. de Jong het tijd voor een nieuwe visie. Hij plakte op alle schoonmaakartikelen dezelfde merknaam: Sorbo. Sorbo is afgeleid van ‘absorberen’. Sorbo is hét kwaliteitsmerk voor de schoonmaak. De producten van Sorbo: de sponzen, de doeken en de afwasborstels, zijn gemaakt van stevige materialen en hebben frisse kleuren. Met de producten van Sorbo hoeft schoonmaken niet veel tijd te kosten. Ook maakt Sorbo het schoonmaken leuker en gemakkelijker.


Ons Sorbo assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Sorbo producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. Ben je op zoek naar Sorbo schoonmaakartikelen? Dan ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Ook kun je bij ons terecht voor Sorbo schrobbers, huishouddoeken, zemen en nog veel meer.
 
Snel vinden wat je zoekt? Dankzij de filteropties van KlusWijs kun je het Sorbo aanbod gemakkelijk filteren en/of sorteren op bijvoorbeeld artikelgroep, prijs of populariteit. In de productomschrijvingen vind je gedetailleerde informatie over de toepassingen en het gebruik van het betreffende product.